Viser 11 til 11 av 11 omtaler

På begynnelsen av 70-tallet forsvant lille Jens på 6 år mens han ferierte hos sin morfar. Tross intens leting i det lille lokalsamfunnet på Öland, finner man ikke spor etter gutten.

Etter hvert går det rykter om at Nils Kant, en mann som forsvant noen år før Jens, har vist seg ved flere anledninger i skumringstimen. Det ryktes også at det ikke var han som kom hjem i en kiste noen år tilbake.

En dag får guttens morfar en slitt barnesko i posten. Moren Julia blir bedt om å komme til Öland for å hjelpe til med å finne ut hva som egentlig skjedde i forbindelse med sønnens forsvinning. Slutten av boka var meget overraskende.

Jeg opplevde boka som godt skrevet, men skummel var den på ingen måte. Fordi jeg hadde hørt så mye bra om boka på forhånd, må jeg si at jeg ble temmelig skuffet. Jeg tror likevel at jeg vil gi denne forfatteren en ny sjanse.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

Ingunn SPer LundStig TAnitaIreneleserHarald KTone SundlandHilde H HelsethIngvild RosslundHanne Kvernmo RyeJulie StensethBeathe SolbergKirsten LundChristoffer SmedaasRandiAstrid Terese Bjorland SkjeggerudAnneWangMarianne MBjørg Marit TinholtJarmo LarsenEllen E. MartolMonica CarlsenBjørg L.Tove Obrestad WøiengretemorCarine OlsrødAud- HelenPiippokattaGrete AastorpAnne-Stine Ruud HusevågKristine LouiseBerit B LieOlemgeWencheDressmyshelfRisRosOgKlagingMarit HåverstadLisbeth Marie UvaagReidun Anette Augustin