Viser 1 til 1 av 1 omtaler

Disse to hørespillene kom på CD i 2008, men er spilt inn i 1963. Det betyr at de fire produksjonene som foreligger, representerer 3 ulike generasjoner skuespillere, med denne som den klart eldste. Jeg syns ikke alderen utgjør noen belastning, merker ikke noe til mer primitiv teknologi her.

De tre nyere produksjonene bygger alle på Holmes-romaner, mens det her er laget hørespill av to av de mange kortere historiene om mesterdetektiven i Baker Streeet 221b. Hele 56 av de 60 Holmes-eventyrene fra Conan Doyles hånd var jo korte historier. Fint at det også er laget hørespill av slike - tempoet og oppbyggingen av historien blir litt annerledes enn i romanformatet.

Når Radioteateret/Lydbokforlaget har valgt å gi ut disse to historiene på CD, innebærer det at kvaliteten er vurdert som god. Og det er jeg helt enig i. Alle som har kost seg med hørespillene med mer kjente titler, anbefales også å få med seg disse.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

Anniken LOle Jacob OddenesHarald KAnette SRavnEster SStig TMalinn HjortlandAud- HelenHeidi BTheaTuridmajaBente L.RufsetufsamgeTor Arne MyklebustSilje-Vera Wiik ValeRolf IngemundsenTherese HolmMarianneNsveinTheresesiljehusmorTor Arne DahlKirsten LundCecilie69Ingunn SNtotheaCathrine PedersenWenche VargasAkima MontgomeryBjørg Marit TinholtReidun SvensliAnn ChristinBente NogvaIngunnJChristofferJohn LarsenSynnøve H HoelGrete Aastorp