Viser 1 til 1 av 1 omtaler

Jeg synes alltid det er vanskelig å vurdere noens dagbok. Hvordan gir du terningkast på noens private tanker og følelser.

Denne boken var veldig sterk. Jeg er veldig glad for at hun (vietnamesisk ung lege under Vietnamkrigen) skrev dagbok og at familien har valgt å dele den med verden. Den gir et godt innblikk i ulike tanker og følelser som Thuy sto i gjennom mange år under krig. Den tar oss med gjennom krigshendelser, utfordringer hun møtte som lege og for å ikke snakke om den kulturelle delen. Det er en veldig annerledes kultur og tankemåte enn hva jeg som nordmann er vandt med. Man får et innblikk i kultur, vietnamesisk skikk og tradisjon, samt historie. For ikke å snakke om de vanlige tankene som en ung forelsket kvinne kan ha, uavhengig av kulturelle ulikheter.

Hun skriver også meget poetisk og ofte i tredjeperson. Som
Også gjør boken til et kulturelt verk i seg selv.
Jeg er veldig glad for å ha snubler over denne historisk sterke perlen av en bok.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Harald KIngunn SBjørn SturødCarine OlsrødTralteHanne Kvernmo RyeOleKirsten LundBeathe SolbergAlice NordliLene AndresenAmanda AJulie StensethSynnøve H HoelMarit AamdalMartinAkima MontgomeryMarit HåverstadAvamgeBertyKaramasov11Aud- HelenLinda NyrudChristoffer SmedaasGrete AastorpMarianne MIngeborg GPiippokattaTherese HolmSigrid NygaardBjørg RistvedtEgil StangelandPi_MesonStig TAneMarteLailaTine SundalTatiana Wesserling