Viser 1 til 2 av 2 omtaler

Mye av boken er skrevet i en synsvinkel som beskriver en amerikaners overfladiske blikk. Jeg er ikke sikker på om forfatteren gjør det for å beskrive hvordan amerikanerne ikke lot krigens grusomheter gå inn på seg, eller om forfatteren er amerikansk og selv har det blikket. Det blir ganske tydelig når Frankie reiser med tog gjennom Europa og ikke forstår hvor utsatte jødene er for en soldats blikk, og våpen.

Dette er en god historie fra første verdenskrig. Skrevet med hverdagen i Cape Cod som bakteppe. Så selv om språket kunne vært bedre, er det en historie jeg kan anbefale.
Hele min omtale finner du på bloggen min Betraktninger

Godt sagt! (0) Varsle Svar

HVIS DU FÅR DETTE BREVET av Sarah Blake: En av de mest uengasjerende bøkene jeg har lest. Det pompøse språket skapte en avstand mellom det jeg leste og meg som leser, hvilket gjorde det vanskelig - for ikke å nevne at det tok fra meg viljen til - å følge med i historien. Jeg leste ikke ut denne boken. Historien kunne vært langt kortere enn den var; forfatteren brukte evigheter på å la karakterene formidle sine viltflyvende tanker, noe som i mine øyne ikke bygget opp under historien, men tvert imot rev meg fra den. Forfatteren skal dog til syvende og sist ha for at hun med en presis hånd har klarte å fange essensen av tiåret handlingen forløper i. Kanskje bare ikke ’mitt’ tiår.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Heidi HoltanMorten JensenVibekeAud Merete RambølRoger MartinsenAmanda AHanne Kvernmo RyeSynnøve H HoelEllen E. MartolAnne-Stine Ruud HusevågtuhamreMads Leonard HolvikHilde Merete GjessingKirsten LundHarald KLailaReadninggirl30TanteMamieReidun Anette AugustinChristoffer SmedaasBirkaTor-Arne JensenLeseberta_23Aud- HelenTorill RevheimBenedikteChristin SillibakkenTrude JensenLars Johann MiljePiippokattaFride LindsethLisbeth Marie UvaagStig TFindusIngeborg GAkima MontgomeryMarteBerit B LieKine Selbekk OttersenMcHempett