Viser 1 til 2 av 2 omtaler

Ikke det verste jeg har lest, men langt ifra det beste. Ekstremt mange skrivefeil, så den som har oversatt boka har gjort en ekstremt slurvete jobb. Handlingsforløpet er litt hulter til bulter, og jeg får liksom ikke helt følelsen av å lese en krimroman før de siste 50 sidene. Med det sagt leste jeg tross alt hele boka fra perm til perm uten å kjede meg, men skulle kanskje ønske jeg hadde lest den på engelsk. Håper "overvåkeren" er noen hakk bedre.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

En seilbåt kullseiler utenfor Isle of Skye etter en kollisjon med et frakteskip. Passasjerene, Livia og Nathan, klarer bare å redde seg selv, og de blir utrustet med det nødvendigste av Virginia og hennes motvillige mann.
Ekteskapet til Virginia og Frederic skranter, og da Nathan dukker opp hos dem i Norfolk, blir Virginia sjarmert, og hun åpner seg totalt for ham.
Så forsvinner Virginias 7 år gamle datter, og etter hvert blir Virginias mistanker rettet mot Nathan...
Spennende og annerledes krim.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Jarmo LarsenTone NorenbergReadninggirl30Trude JensenIngeborg GAnne-Stine Ruud HusevågVigdis VoldAliceInsaneBjørg  FrøysaaEgil StangelandKjetilTine SundalsveinLisbeth Marie UvaagMorten MüllerVannflaskeBenedikteKarin  JensenAnn ChristinbandiniAnneWangEli HagelundSol SkipnesgretemorStine SevilhaugHeidi LIngunn SPer LundStig TAnitaIreneleserHarald KTone SundlandHilde H HelsethIngvild RosslundHanne Kvernmo RyeJulie StensethBeathe SolbergKirsten LundChristoffer Smedaas