Viser 1 til 9 av 9 omtaler

Lyst å lese …
En personlig beretning?
Om spiseforstyrrelser?
Ei ærlig bok?
Hvis jeg forsvinner, ser du meg da? av Kristine Getz er en personlig beretning om å ha en spiseforstyrrelse. Boka er ærlig skrevet og det er spennende å følge utviklinga til Kristine. Personlig ble jeg litt sliten av boka siden det var så veldig mye følelser i sving, men absolutt verdt 
å lese fordi om.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Underveis i sykepleierutdannelsen har denne boka gitt meg mye, mye mer forståelse for sykdommen enn noen av lærebøkene.
Jeg er veldig takknemlig for å ha fått lese en så ærlig fortelling.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Flott bok! Kjenner det veldig igjen fra jeg jobbet med spiseforstyrrelse! Tøff jente ;-)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Dette var en leseopplevelse uten sidestykke! Jeg følte jeg var i hodet til Kristine - og det er en mørk og destruktiv plass og være når hun er fanga i anoreksien. Jeg blei nesten litt tom for pust, det var bare helt enormt! I tillegg så er jo boka et veldig godt bilde på at det går an og komme seg ut av anoreksien - og over på den andre siden. Dette beskriver Kristine med enorm fortellerstemme.
Jeg slukte boka iløpet av en dag, og kommer til og lese den igjen. Og igjen. Det er en veldig viktig bok om dette temaet. Jeg har lest mange bøker om anoreksi, men denne er uten tvil den beste.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

For en bok!! Denn burde være pensum for jenter mellom 13 og 25. Så ærlig fortalt, uten sminke og personlig. Kristine skriver flott, man føler man kjenner denne jenta etter å ha lest denne boken.. Hun er vakker, flott og flink, men med en dyp hemlighet.. Denne boken er viktig og nyttig, som tenåringsmor, nyttig... Les den, er stor favoritt..

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Les hele anmeldelsen på: ritaleser.com

Boken har i mine øye to hovedbudskap;
Ett til oss «friske» som ser på anoreksi som en slags motediagnose, som bare går ut på å få den perfekte kroppen. Det er FEIL! Anoreksi er en meget alvorlig psykisk sykdom, faktisk en av de mest dødelige blant unge jenter.

Og kanskje det viktigste; ett budskap til de som er syke: Det er en vei ut! Ja, det krever masse hard jobbing og mange vanskelige avgjørelser – men det er mulig!

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Jeg ble rørt, jeg ble engasjert og jeg følte virkelig med Kristines kamp med angsten, depresjonen og spiseforstyrrelsen. Og jeg beunderer virkelig Kristine for hennes ærlighet, åpenhet og pågangsmot!

Godt sagt! (4) Varsle Svar
Denne teksten røper noe fra handlingen i en bok. Klikk for å vise teksten.
Godt sagt! (3) Varsle Svar

En helt fantastisk vond, vakker og hjerteskjærende bok om Kristine, om angsten, om spiseforstyrrelsen, om familieforhold, om kjærligheten, om redsel og smerte. Jeg krympet meg i stolen da jeg leste, kjente på de fæle følelsene, kjente meg igjen, håpet og heiet og gråt litt, følte på angsten, men herregud, så flott. Kristine er min superhelt.

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Sist sett

Ingunn SAmanda AHanne Kvernmo RyeEgil StangelandHarald KReidun SvensliCathrine PedersenBjørn SturødTanteMamieAnn ChristinalpakkaAnneWangStig TAlice NordliLilleviMathiasPiippokattaKirsten LundJoannAnne Berit GrønbechFarfalleMarianne MLinda NyrudLisbeth Marie UvaagConnieNerakntschjrldMarit HøvdeTurid KjendlieVioleta JakobsensomniferumRune U. FurbergChristofer GabrielsenTheaJan Arne NygaardTor-Arne JensenTine VictoriaMarianne_VannflaskeGodemine