Viser 31 til 38 av 38 omtaler

Fin og lettlest biografi. Det lett muntlige preget bidrar til at man føler man blir ennå bedre kjent med Zlatan. Den inneholder en del fotball, men også en god del om oppveksten og personligheten Zlatan. Kan leses av de fleste, men anbefales kanskje spesielt til dem som har lyst på et ekstra innblikk i en fotballstjernes "jetset-liv".

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Denne boken handler om hvordan Zlatan Ibrahimovic vokste opp, om hva som har skjedd i livet. Man får også vite om hvordan han ble fotballspiller og om familien. I denne boken får man vite mye om hvordan livet til Zlatan har vært. Den er veldig bra!!!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg er Zlatan

Denne boken handler om fotballspilleren Zlatan, og om hvordan han ble en av tidenes beste fotballspillere. Når Zlatan var liten slo foreldrene han, faren drakk hele tiden og Zlatan ble alltid veldig sur. Like vel klarte Zlatan og trene og bli god. Og han er fra Sverige! Dette er en sterk og fin historie.

Dette er en bok som passer for alle som elsker fotball.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg synes tøf bokkkul*artig

Sier at jeg heter Zlatan, jeg gjør

  • Lagercrantz## Jøvven ##

  • JA, tøf en bokk

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Selv om jeg ikke er en super-fan av fotball, var dette en roman jeg måtte ha med meg da jeg hørte om den. Og det er jeg glad for. Et innlegg på bloggen min der jeg bl a har sitert fra boken.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

En dramatisk og innholdsrik suksesshistorie, fortalt med et enkelt språk.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

En lettlest biografi som er å anbefale for alle uavhengig om man liker fotball eller ikke. Dette er mer en historie om hvordan lykkes selv uten ett godt utgangspunkt i livet.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Lettlest rakker. Litt for mye Zlatan, selv om Zlatan ikke mener det er mulig.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

ingar hKarin BergLars Johann MiljeJarmo LarsenBjørg  FrøysaaEllen E. MartolPer Åge SerigstadSilje-Vera Wiik ValeCecilie69Amanda AKjersti SK. H.Heidi HoltanLailaBrit HonningsvågHarald AndersenRuneEvaBookiacLesevimsaLisbeth Kingsrud KvistenPirelliNorahPiippokattaTurid KjendlieIna Elisabeth Bøgh VigreMonika SvarstadAnneTorill RevheimIngunn SBeathe SolbergKirsten LundGrofornixHarald KAstrid Terese Bjorland SkjeggerudBenedikteSynnøve H HoelDemeterTor Arne Dahl