Viser 1 til 3 av 3 omtaler

Denne syntes jeg var ganske så spennende. En blir kjent med David Anderson, som er hans norske navn, litt hva han gjør og forholdet hans til Kristin. Men mest av alt hva som skjedde med ham før han kom til Norge. David bærer på en stor sorg, og den sorgen får han til å ta valg litt på tvers av det en hadde forventet seg. Og hvert fall på tvers av hva PST hadde forventet seg. Boken handler om at det er en mann som skyter mennesker i Oslo, den delen er spennende. Men den handler også om David, og den delen er den mest interessante.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

God spenning med overraskende vendinger, men kanskje litt... flat? Historien tar oss med til det ene miljøet mer eksotisk enn det andre, men det får jeg ingen følelse med. Savner miljøskildringer, rett og slett.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Kjempe god bok! Greide ikke à legge den fra meg og anbefaler den til alle. Skal definitivt lese hans neste bok :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Yvonne JohannesenBjørg RistvedtHarald KBjørg Marit TinholtRufsetufsaReidun Anette AugustinHanneTatiana WesserlingPiippokattamarithcTine SundalEllen E. MartolJohn LarsenTorill RevheimBirkaKirsten LundSol SkipnesBjørg L.Ingunn SJulie StensethStig TFrode Øglænd  MalminTor-Arne JensenHilde H HelsethKarin  JensenRuneAvaAud- HelenInge KnoffHeidisiljehusmorChristoffer SmedaasAkima MontgomeryKristine LouiseAnne-Stine Ruud Husevågmay britt FagertveitLailaTanteMamiePia Lise SelnesKine Selbekk Ottersen