Viser 1 til 1 av 1 omtaler

Dette er en nydelig, rørende og sterk Kjærlighetshistorie, med stor K. Boken er skrevet av Pappa Marius etter at hans kone Soad døde av kreft. Her forteller han om Soad og mange av deres felles minner for å ha til den dagen datteren Maria blir så stor at hun begynner å spørre og ville bli kjent med den personen mammaen hennes var.
Han forteller også om hvordan det er å plutselig bli alene pappa, og om både sin egen og Marias sorg. Han klarer likevel å fortelle på en varm, god og humoristisk måte så det blir ikke en ned trykkende bok, til tross for temaet.
Syns derimot midtpartiet ble litt vel langt. Den hadde nok kanskje fått en 5er istedet for 4eren den nå får hvis den hadde vært litt kortere.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Akima MontgomeryKirsten LundHarald KHanne Kvernmo RyerubbelHilde Merete GjessingAstrid Terese Bjorland SkjeggerudInger-LiseJarmo LarsenTine SundalTor Arne DahlPiippokattaTor-Arne JensenTone NorenbergReadninggirl30Trude JensenIngeborg GAnne-Stine Ruud HusevågVigdis VoldAliceInsaneBjørg  FrøysaaEgil StangelandKjetilsveinLisbeth Marie UvaagMorten MüllerVannflaskeBenedikteKarin  JensenAnn ChristinbandiniAnneWangEli HagelundSol SkipnesgretemorStine SevilhaugHeidi LIngunn SPer LundStig T