Viser 1 til 3 av 3 omtaler

Den historiske delen av boka, er faktisk veldig bra. Kuppet, levesettet og hestedelen av boka, er virkelig bra og korrekt beskrevet. Bare så synd at boka ødelegges av en kjærlighetshistorie i ekte kiosklitteraturstil. Det er så fjåsete, fult av klisjeer og urealistisk, at jeg blir uvell. Jeg leste ut hele boka, fordi jeg var interessert i å finne ut hva som skjedde med kuppforsøket, ikke hva som skjedde med de to hovedpersonene.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg har ikke lest noe av Fiorato tidligere, men denne boka likte jeg ikke. Handlingen, som er lagt til italienske Siena på 1700tallet, er kunstig, overlesset, utfallet er opplagt og språket er fullt av klisjeer.

Godt sagt! (0) Varsle Svar
Denne teksten røper noe fra handlingen i en bok. Klikk for å vise teksten.
Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Harald KHanne Kvernmo RyeAndreas HesselbergToveBjørn SturødCathrine PedersenLogikaPiippokattaKaramasov11Agnete M. HafskjoldAkima MontgomeryTine SundalalpakkaAnniken LHeidi BHilde VrangsagenBeathe SolbergAnn ChristinSilje-Vera Wiik ValeHilde H HelsethBente NogvaKari FredriksenKirsten LundFindusHanne Cathrine AasMonica CarlsenSynnøve H HoelSiriStig TLars Johann MiljeHildaDaffy EnglundmgeMarit HåverstadRune U. FurbergMarianne MChristofer GabrielsenTanteMamieAstrid Terese Bjorland SkjeggerudJB