Viser 1 til 10 av 19 omtaler

Klokka er snart halv tre på dagen, og jeg har lagt fra med «Orkideens Hemmelighet» av Lucinda Riley. Jeg har som mange andre, lest «De Syv Søstre», og tenker på at denne damen som nå har gått over til den andre siden, har hatt en fantastisk fantasi og valgt å virkelig sette seg inn i stoffet hun skriver om. Tusen takk til Lucinda Riley.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Lucinda Riley vil nok bli stående som en stor forfatter innen sin sjanger. Jeg har de lest de fleste bøkene, inkludert alle i serien som så langt er ute om de sju søstrene. Å holde produktiviteten så høyt med såpass varierte historier, er imponerende. Nå jeg nå er godt inne i andre del av Orkideens hemmelighet, er jeg viss på at dette er forfatterens sterkeste roman.

Tittelen er vel det svakeste ved boka, men det plager neppe den som velger å lese. Romanen er lang og solid. Jeg liker karakterene. De holder, de lever og dør og jeg lever med dem. Handlingen river og sliter i hode og hjerte, gang på gang. Og selv om oppskriften Riley følger i mange av sine romaner nok er av kjent slag, er dette en pageturner - trolig for flere enn dem som vil innrømme det.

Riley bygger opp det ene tablået etter det andre, og det umulige i situasjonen gir en sterk trang til å finne ut hvordan alt skal ende.

Jeg vet det ikke ennå, med hensyn til slutten. Det er umulig å forstå hvordan det skal ende.
Les denne, om du trenger et fyldig litterært selskap med kompliserte livshistorier. Både skrevet, oversatt - og lest - på beste vis. Jeg kan nesten ikke mene annet. Den perfekte lydbok.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Historisk roman som følger tre generasjoner. Boka har temaer som arrangert ekteskap, overklassen, krig, kjærlighet og sorg. Det er store følelser. Mye summeres opp til slutt, men jeg savner mer om den innledende historien om den sorte orkideen. Ventet på at den skulle bli med på avslutningen.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Fin bok, og gode detaljer. Ikke en favoritt, men absolutt interessant.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Älskar när det oväntade händer så att jag får bli överraskad av händelserna i en bok. En fängslande berättelse minst sagt...

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Ble til tider ganske irritert på bokens såkalte hovedperson og hadde lyst filleriste henne. Noen handlingselementer somm ble litt motstridende i løppet av boka, men stort sett ok.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Denne boken var så fin og full av kjærlighet. Jeg er ikke en type person som leser sånne bøker, men jeg elsket denne. Den var frisk og den hadde en fin handling. En av mine favorittbøker :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Storkoste meg med denne boka. Man blir godt kjent med bokas karakterer og det er hele tiden fremdrift i historien. Lettlest språk. Synes slutten ble litt brå, minnet meg litt om tentamen fra skolen hvor man startet bra, men fikk dårlig tid på slutten og måtte ta slutten av historien i korte trekk. Men en bok jeg ble veldig glad i og som jeg sikkert kommer til å lese flere ganger !

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Leste denne i april 2013. Helt grei roman. Men jeg synes den var for lang. Et lite blogginnlegg jeg skrev etter å ha lest boken.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

BenteReadninggirl30Berit RTine SundalBritt ElinAnne-Stine Ruud HusevågRisRosOgKlagingIngunn SAmanda AHanne Kvernmo RyeEgil StangelandHarald KReidun SvensliCathrine PedersenBjørn SturødTanteMamieAnn ChristinalpakkaAnneWangStig TAlice NordliLilleviMathiasPiippokattaKirsten LundJoannAnne Berit GrønbechFarfalleMarianne MLinda NyrudLisbeth Marie UvaagConnieNerakntschjrldMarit HøvdeTurid KjendlieVioleta JakobsensomniferumRune U. FurbergChristofer Gabrielsen