Viser 1 til 1 av 1 omtaler

Not my cup of tea. For meg er det ingenting som stemmer i denne boka. For det første er målgruppen ungdommer - det kan man ikke kalle meg. For det andre er mye av tematikken i boken konflikten mellom det å være kristen og det å være stjerne. Jeg er ikke kristen, ingen stjerne og kjenner meg ikke igjen i konflikten overhode. I tillegg så synes jeg at overgangen fra å være en kristen glad-jente til å være en kokainsnortende stjerne var litt for kort. Og slutten? Eksisterte den egentlig?

Det jeg synes var veldig positivt var de forskjellige tekstelementene. Vanlig tekst, bibelsitater og bloggtekster. I bloggtekstene synes jeg at sjangeren var helt perfekt. Bra eksempel på en rosablogg.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Tonesen81Jan-Olav SelforsTuridmajaEllen E. MartolTanteMamieHarald KHenrik  Holtvedt AndersenMorten BolstadLisbeth Marie UvaagKirsten LundTine SundalDemeterMargrethe  HaugenEli HagelundGodemineHilde H HelsethMads Leonard HolvikHilde Merete GjessingVibekeTheaTherese HolmmarithcIreneleserkntschjrldmay britt FagertveitMathiasLene AndresenMorten MüllerReidun SvensliMarenJarmo LarsenGrete AastorpLinda RastenAnniken RøilritaolineAnne-Stine Ruud HusevågEirin EftevandEgil StangelandTatiana WesserlingTherese Lier