Viser 1 til 8 av 8 omtaler

Hvis du likte denne vil du kanskje også like:

Hvor lenge varer vi av Mari Andreassen

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Rishøi skriver så fint, men det er så trist... Alle novellene skaper en stemning, så var , så trist, om vonde ting, om barndom, om å være skilsmissebarn, om en småbarnsfar hvis kone blir veldig deprimert, om å miste kjæledyr, om å miste en bror som blir psykisk dårlig. Den minst dystre er novellen "The life and death of Janis Joplin," om en syttenåring, som er så lik henne...en jente som strever fælt på skolen..

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Dette er smerte på papir. Papirkutt. Det svir lenge etterpå.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Forfatteren sier i et intervju at hun liker å skrive korte historier, og det er bare derfor hun skriver noveller. Jeg håper bare hun fortsetter å skrive. Om det er noveller eller romaner er samme for meg. Jeg skal lese dem. Link til et blogginnlegg jeg skrev etter å ha lest novellesamlingen

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Lyst å lese …
Ei novellesamling?
Et nydelig språk?
Ei kort bok?
Historien om Fru Berg av Ingvild H. Rishøi er ei fantastisk, lettlest og bra novellesamling av ei bok. Novellene er korte, og det er med et sukk jeg avslutter hver novelle. Språket er nydelig, og måten hun går rundt grøten på uten at det blir kjedelig er bare helt fantastisk. Vil du lese noe kort, men godt, velg denne!

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Tenk at det går an å skrive så bra! Den ene novellen slår den andre og når du tror det ikke kan bli bedre så gjør det faktisk det! Ingvild er utrolig flink til å skrive. Vil definitivt lese mer av henne.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Utrolig vakkert og naivt språk, noe som i seg selv gjør boken verdt og i det minste ta en titt på. Språket og beskrivelsene i boken gir meg en guffen følelse, og gir meg et ønske om å holde rundt og klemme alle jeg er glad i. Dessverre blir novellene noe vel abstrakte for min del. Det er for mange hemmeligheter i tekstene, og jeg får dessverre ikke dekket mitt behov for å forstå hva som skjer.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

beste boka eg las i 2012- så glad eg fant denne mellom hyllene:) noe å bære med seg videre. stemninger og karakterer og språk og mye mer som blir med meg videre. ein høydare.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

JoannAnne Berit GrønbechFarfalleMarianne MHarald KLinda NyrudLisbeth Marie UvaagConnieAlice NordliStig TNerakntschjrldMarit HøvdePiippokattaTurid KjendlieVioleta JakobsensomniferumKirsten LundRune U. FurbergChristofer GabrielsenTheaJan Arne NygaardIngunn STor-Arne JensenTine VictoriaMarianne_Hanne Kvernmo RyeVannflaskeGodemineSigrid Blytt TøsdalAnita NessIngvild SBeathe SolbergritaolineBookiacJakob SæthreSol SkipnesBente NogvaReadninggirl30mge