Viser 1 til 10 av 16 omtaler

For en spennende bok!!! Absolutt den beste boken jeg har lest av Jo Nesbø

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Harry Hole sliter med sitt kaotiske privatliv og en forsvinningssak som strekker seg over lang tid og flere steder. Her kan man følge den rød tråden som Nesbø gjør så synlig og nyte enda en meget god bok om Hole.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Synd med filmen, men dette er fortsatt en topp bok.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Harry Hole nr 7

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Førstebetjent Harry Hole mottar et anonymt brev med skrevet under med "Snømannen" .
Han har senere funnet et tydelig fellestrekk ved gamle forsvinningssaker. Der gifte kvinner har forsvunnet dagen den første snøen falt. Vi følger Harry gjennom litt av hvert i denne boken. Boken er svært spennende hele tiden og er ikke vanskelig å komme inn i. Jeg synes boken var bra fordi den inneholdt spenning og drama. Jeg gir den terningkast 5.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Veldi bra bok om elefanter ja.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

En bok som har stått lenge i bokhylla. Startet på den for noen år siden, men avsluttet etter ca 100 sider da jeg tenkte at jeg måtte lese de første romanene om Harry Hole først. Men slik gikk det ikke. Jeg ble påminnet om romanen da skriveriene om at romanen skal filmes startet, og nå er den lest. For de som liker krim og spenning og ikke har lest noen bøker av Nesbø, om det finnes noen andre enn meg da, så kan romanen anbefales. Link til bloggen min med et lite innlegg om romanen

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Snømannen handler om etterforsker Harry Hole som undersøker en mistenkelig forsvinning. Denne type forsvinning har nemlig skjedd før. Forsvinningene har skjedd samme natt som det første snøet har falt. Damene som har blitt tatt har også vært utro. Dette er en veldig spennende bok som griper tak i deg fra første stund. Anbefaler den til alle over 13 år.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

jeg skrev denne boka men yo nesbø stjal den fra meg og da begynte jeg å gråte.

Godt sagt! (2) Varsle Svar
Denne teksten røper noe fra handlingen i en bok. Klikk for å vise teksten.
Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

Bente NogvaKari FredriksenKirsten LundFindusHanne Cathrine AasMonica CarlsenHarald KAnniken LSynnøve H HoelSiriStig TLars Johann MiljeHildaDaffy EnglundmgeMarit HåverstadRune U. FurbergMarianne MAkima MontgomeryChristofer GabrielsenTanteMamiePiippokattaAstrid Terese Bjorland SkjeggerudJBIrakkLilleviKjell PMarit HøvdeFriskusenAnne-Stine Ruud HusevågYvonne JohannesenBjørg RistvedtBjørg Marit TinholtRufsetufsaReidun Anette AugustinHanneTatiana WesserlingmarithcTine SundalEllen E. Martol