Viser 1 til 3 av 3 omtaler

Jeg synes forfatteren gjør mange feil i denne boken. Han presenterer aldri verdenen sin ordentlig. Vi vet ikke hvor mye som er fri fantasi og hva som er fra vår verden. Det dukker opp menneskeslag og steder fra vår verden, men veldig mye annet peker mot en egenoppfunnet verden.
Damene i boken er ekstremt en-dimensjonelle. Jeg ser litt for meg en forfatter som fortsatt bor hos sin mor og har sin kjennskap til kvinner gjennom eventyr og dårlige filmer. Den eneste kvinnelige karakteren som er litt interessant tar han livet av umiddelbart på en utrolig tøysete måte.
Han kaster på egenskaper på hovedkarakteren slik det passer ham uten at det er en rød tråd. I møte med adel og de styrende er det også masse logiske brister. Her er det like lett å komme inn i varmen som for barn i en barnehage.

Det holdt hardt å fullføre denne boken. Kanskje er den ment for et yngre publikum, men i det tilfelle synes jeg den er vel brutal. Jeg kommer definitivt ikke til å lese de to siste i serien.

Godt sagt! (1) Varsle Svar
Denne teksten røper noe fra handlingen i en bok. Klikk for å vise teksten.
Godt sagt! (0) Varsle Svar

Starten av denne boka synes jeg ble i overkant brutal. Etterhvert tar handlinga en vending hvor spenninga øker, og flere interessante karakterer, og relasjoner til karakterer, blir introdusert. Intensiteten har en topp like før slutten av boka. Slutten passet ikke min smak noe særlig, og jeg hadde ikke veldig sansen for den. Vendinga boka tok helt på slutten gjør meg litt usikker på om jeg gleder eller gruer meg til å fortsette på neste bok, men én ting er i allefall sikkert; dette er ikke en bokserie som blir liggende halvferdig lest. Forfatteren er god på å fange leseren, og den stadige spenninga i boka gjør den vanskelig å legge fra seg. Anbefales til dem som liker spenningsbøker!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Eli HagelundSol SkipnesgretemorStine SevilhaugHeidi LIngunn SPer LundStig TAnitaIreneleserHarald KTone SundlandHilde H HelsethIngvild RosslundHanne Kvernmo RyeJulie StensethBeathe SolbergKirsten LundChristoffer SmedaasRandiAstrid Terese Bjorland SkjeggerudAnneWangMarianne MBjørg Marit TinholtJarmo LarsenEllen E. MartolMonica CarlsenBjørg L.Tove Obrestad WøienCarine OlsrødAud- HelenPiippokattaGrete AastorpAnne-Stine Ruud HusevågKristine LouiseBerit B LieOlemgeWencheDressmyshelf