Viser 1 til 2 av 2 omtaler

Lyst å lese …
Ei bok om forfall og kjærlighet?
Ei prisberømt bok?
Ei koselig bok?
Boka Det håndgripelige av Håvard Syvertsen er rett og slett ei koselig bok om store temaer som forfall og kjærlighet, vennskap og sorg og alderdom og hverdagsligheter. Vi følger Arne, en av hovedpersonene i boka, gjennom en ubestemt tidsepoke i livet hans der vi er med på det meste, men likevel blir det ikke kjedelig. Håvard Syvertsen kunne skrevet om Arnes toalettbesøk, og det ville fortsatt vært en bok verdt å lese.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Lyst å lese …
Ei bok om forfall og kjærlighet?
Ei prisberømt bok?
Ei koselig bok?

Bok Det håndgripelige av Håvard Syvertsen er rett og slett ei koselig bok om store temaer som forfall og kjærlighet, vennskap og sorg og alderdom og hverdagsligheter. Vi følger Arne, en av hovedpersonene i boka, gjennom en ubestemt tidsepoke i livet hans der vi er med på det meste, men likevel blir det ikke kjedelig. Håvard Syvertsen kunne skrevet om Arnes toalettbesøk, og det ville fortsatt vært en bok verdt å lese.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Anniken LHildaDaffy EnglundmgeMarit HåverstadRune U. FurbergMarianne MAkima MontgomeryChristofer GabrielsenTanteMamiePiippokattaAstrid Terese Bjorland SkjeggerudJBIrakkLilleviKjell PMarit HøvdeFriskusenAnne-Stine Ruud HusevågYvonne JohannesenBjørg RistvedtHarald KBjørg Marit TinholtRufsetufsaReidun Anette AugustinHanneTatiana WesserlingmarithcTine SundalEllen E. MartolJohn LarsenTorill RevheimBirkaKirsten LundSol SkipnesBjørg L.Ingunn SJulie StensethStig TFrode Øglænd  Malmin