Viser 11 til 20 av 21 omtaler

Rett og slett gripende. Fantastisk trist, men likevel fantastisk nydelig bok. Dette er en av de beste:)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

En spennende og fin og flott bok fra Paris under krigen 1942. En fortelling om ansvar og samvittighet, om sorg og kjærlighet. Samt Julia Jarmonds egen historie da hun finner ut om historien i 2002.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

God og interessant historie, men dårlig språk og for enkle vendinger ødelegger opplevelsen.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Dette er en bok som gjorde sterkt inntrykk, og jeg er likevel glad for at jeg leste den. Les hele omtalen her

Godt sagt! (2) Varsle Svar
Godt sagt! (0) Varsle Svar
Godt sagt! (0) Varsle Svar

Hjerteskjærende god bok. Se filmen også!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Historien var fin, og boken fenget meg til et stykke forbi halvveis. Deretter gikk det nedover i stor fart. For meg virker det som om forfatteren har en viktig historie hun vil fortelle, men hun vet ikke helt hvordan. Når hun har fått sagt alt hun vil si rører hun bare sammen en avslutning, tydeligvis fornøyd med at historien nå har blitt fortalt. Dette er synd, synes jeg. Dette kunne vært en strålende fortelling, men den ender isteden opp midt på treet.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Spennende utgangspunkt, men plottet og språket var for dårlig.

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Jeg liker historien veldig godt, men jeg synes ikke den er noe særlig skrevet. Jeg vet ikke om dette kommer av oversettelsen eller ikke, så verdt å lese på original språket.
Slutten vet jeg heller ikke helt hva jeg synes om, litt kjedelig rett og slett.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

Astrid Terese Bjorland SkjeggerudAnneWangMarianne MHarald KBjørg Marit TinholtJarmo LarsenChristoffer SmedaasEllen E. MartolMonica CarlsenBjørg L.Tove Obrestad WøiengretemorCarine OlsrødAud- HelenPiippokattaGrete AastorpAnne-Stine Ruud HusevågKristine LouiseBerit B LieOlemgeWencheDressmyshelfRisRosOgKlagingMarit HåverstadLisbeth Marie UvaagReidun Anette AugustinBeathe SolbergBjørn SturødTheaAnn ChristinPilarisKjerstiVigdis VoldCathrine PedersenTanteMamieSolveigAvaAnne Berit GrønbechMarianne  SkageMartin