Viser 1 til 1 av 1 omtaler

Påfuglemporiet er en fornøyelig bok om bitre Suzanna Peacock. Hun er misfornøyd med det meste: med ekteskapet sitt, familien sin, livet sitt... Ufrivillig flytter Suzanna og mannen fra storbyen og tilbake på det lille stedet hun er vokst opp. Her må hun ta oppgjør med fortidens spøkelser, blant annet moren sin, som forlot Suzanna da hun var liten baby. Etterhvert åpner hun en butikk, Påfuglemporiet, og her begynner hun å føle seg som hjemme. Hun treffer nye mennesker, og får til og med noen venner! Mystiske Alejandro fra Argentina, og en blid og sprudlende jente med en alvorlig hemmelighet. En særdeles tragisk hendelse får Suzanna til å innse hva hun vil med livet sitt, og hvordan hun skal leve det.

Jeg hadde med denne boken på ferie, og vil si det var perfekt strandlektyre. Den er lettlest, spennende, morsom, overraskende, fin, både forutsigbar og uforutsigbar, og til tross for at den kanskje kan kvalifiseres som en chick-lit bok, satt den i meg lenge etter jeg var ferdig med den. Forfatteren har et lett og ledig språk, og jeg synes hun har skapt en fin historie. Hovedpersonen Suzanna, irriterer meg til tider, med sin bryske væremåte og negative innstilling. Slutten var kanskje forutsigbar, men jeg drister meg til å tørre å si at det var fint med en happy ending!

Ta med denne på stranda!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Jarmo LarsenTone NorenbergReadninggirl30Trude JensenIngeborg GAnne-Stine Ruud HusevågVigdis VoldAliceInsaneBjørg  FrøysaaEgil StangelandKjetilTine SundalsveinLisbeth Marie UvaagMorten MüllerVannflaskeBenedikteKarin  JensenAnn ChristinbandiniAnneWangEli HagelundSol SkipnesgretemorStine SevilhaugHeidi LIngunn SPer LundStig TAnitaIreneleserHarald KTone SundlandHilde H HelsethIngvild RosslundHanne Kvernmo RyeJulie StensethBeathe SolbergKirsten LundChristoffer Smedaas