Viser 11 til 14 av 14 omtaler

Denne likte jeg mye bedre enn de to forrige. Varierte litt i spenningsnivå, men nøster historien fint sammen. Korte kapittel gjør at sidene flyr avsted. Meget bra bok!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Denne var det vanskelig å komme inn i, syntes jeg. Persongalleriet er litt stort for min smak, og denne brukte mange sider på å fenge meg. Historien er god, og mysteriet henger sammen på en veldig bra måte. Dette berger firern hos meg.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Etter to skuffelser i Flaggermusmannen og Kakerlakkene, er Rødstrupe endelig en Jo Nesbø-bok som trygt kan anbefales! Balanserer faktisk opp mot en sekser. Henger sammen på en superb måte, med en historie i nåtid og en historie i fortid, der forfatteren er inne i hodet til både Harry Hole og morderen hele boka igjennom. Korte kapitler og flere deler bidrar også til å skape et driv i historien.

Mindre James Bond over Harry Hole i denne boka, og takk og pris for det. Her lykkes Nesbø i å få meg til å føle for personene. Også fascinerende at boka slutter med løse tråder, som man selvfølgelig forventer skal bli nøstet opp senere i serien.

Godt å se at Nesbø ikke er oppskrytt, spesielt siden jeg også har kjøpt resten av bøkene hans og planlegger å lese alle i løpet av sommeren. Dette er en perfekt bok å lese på stranda i sommer - eller som meg, i bussen på vei til og fra jobb ...

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Litt tung å komme i gang med, men ble skikkelig spennende etterhvert. Kan anbefales!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Readninggirl30Trude JensenIngeborg GAnne-Stine Ruud HusevågVigdis VoldAliceInsaneBjørg  FrøysaaEgil StangelandKjetilTine SundalsveinLisbeth Marie UvaagMorten MüllerVannflaskeBenedikteKarin  JensenAnn ChristinbandiniAnneWangEli HagelundSol SkipnesgretemorStine SevilhaugHeidi LIngunn SPer LundStig TAnitaIreneleserHarald KTone SundlandHilde H HelsethIngvild RosslundHanne Kvernmo RyeJulie StensethBeathe SolbergKirsten LundChristoffer SmedaasRandiAstrid Terese Bjorland Skjeggerud