Viser 1 til 3 av 3 omtaler

elske boka fordi den e spennanes heile tia! greide ikkje å slutte å læse! alle som lik spenninfsbøker må bare læse den!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg digger denne boken fordi den er spennende og har noen spenningstopper der det burde. Boken handler om en gutt som heter Alex Rider han er 15 år og vet ikke at onkelen sin er en hemmelig agent, foreldrene hans er døde så han bor med onkelen sin. Når onkelen Ian Rider dør på et av oppdragene sine får Alex vite alt om Ian og han får en forespørsel om å bli en agent han også. Først så takker han nei, men han endrer mening når han finner ut at han er klar nok. Han drar på oppdrag og får mange spennende opplevelser.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Hvorfor leste jeg denne boka??? Den er en guttebok og ikke veldig spennende. Realistisk er den heller ikke. Holder bare til en 2`er.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Tor-Arne JensenHilde H HelsethKarin  JensenKirsten LundRuneAvaHarald KAud- HelenInge KnoffJulie StensethStig TIngunn SHeidisiljehusmorChristoffer SmedaasAkima MontgomeryKristine LouiseAnne-Stine Ruud Husevågmay britt FagertveitLailaTanteMamiePia Lise SelnesKine Selbekk OttersenGodemineSigrid Blytt TøsdalTralteRisRosOgKlagingPer Åge SerigstadBjørg  FrøysaaLisbeth Marie UvaagHanne Kvernmo RyeJarmo LarsenMarianne  SkageTor Arne DahlDemeterAnn ChristinDolly DuckJan-Olav SelforsHeidi LMarit Håverstad