Viser 1 til 10 av 11 omtaler

Endelig!
En skikkelig spennende bok fa første til siste side.
Fortellingen flyter fint av gårde, med stadig økende kompleksitet og uventede hendelser.
Litt gnissinger mellom de forskjellige aktører som står for etterforskningen hører med, men her, litt i motsetning til mange andre av de mer etablerte (Svenske) krimforfatterne, blir det ikke for mye. Bare akkurat passe. Og, som hele boka egentlig, nokså uforutsigbart.
For meg økte spenningen sakte men sikkert utover i boka.
Flere ganger mente jeg å skjønne løsningen, men neida, stadig vekk tok jeg feil.
Denne boka var virkelig vanskelig å legge fra seg, akkurat slik en god krim skal være!
Det ble senere kvelder enn vanlig, måtte jo bare lese "litt" til...
Når avslutningen dertil er både overraskende og troverdig er det bare å rulle ut en 6'er og si: Må leses.
For egen del er de neste i serien allerede innkjøpt!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg har lest Englevaktene av Ohlsson, en bok som kommer litt lenger ut i rekken av bøker om Alex Recht og Fredrika Bergman. Det gjorde ting litt rart, så jeg anbefaler å begynne med denne, som er første bok i serien. Dette er også Ohlssons debutbok, og hun gjør en riktig så god debut. Forlaget forteller at Ohlsson arbeider som sikkerhetspolitisk analytiker ved Rikspolisstyrelsen og er utdannet statsviter. Da jeg fikk vite det tenker jeg at mye av Ohlssons arbeid viser igjen i karakteren Fredrika. Dette er en spennende krim uten en klar kidnapper og drapsmann. Den handler om at barn blir kidnappet og drept, noe som er grusomt å lese om, men det blir balansert gjennom at vi får innblikk i livene til etterforskerne og at vi involverer oss i det. Jeg likte denne, som jeg også likte Englevaktene så jeg har tenkt å lese mer av Ohlsson.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Spennende bok med god driv.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

første bekjentskap m Kristina Ohlsson meget vellykket- Spennende - gode intriger- mange krinkelkroker , men til å følge Gøy

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Bra bok! Spenningen holdes oppe og handlingen er troverdig. Hun skriver godt. Digger slutten, haha! :-D

Godt sagt! (0) Varsle Svar

En liten jente forsvinner sporløst fra togkupéen sin; kun sandalene ligger igjen. Moren er sønderknust, og faren er som sunket i jorden.
Da nyheten kommer ut, sitter det en kvinne i skjul og tror hun vet hvem som har tatt jenta, men tør hun å komme ut fra skjulestedet sitt for å tipse politiet?

Første bok om Alex Recht og Fredrika Bergman, som tok meg med storm!

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Dette er en av de beste bøkene jeg har lest på lenge. Jeg er en typisk "lese 30 minutter på sengekanten". Denne boka måtte jeg derimot ta med meg overalt.
Du blir godt kjent med karakterene, og du blir dratt inn i handlingen fra første side. Boka er strålende skrevet, der du flere ganger tenker "nå vet jeg hvem morderen er", og alle gangene tok i allefall jeg feil.
Dersom du skal lese en bok, bør denne være på førsteplass. Og har du først lest denne, er jeg sikker på at du kommer til å lese neste bok fra Kristina Ohlsson også.
God fornøyelse:)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Denne var virkelig bra og var vel sommeren 2012s store positive overraskelse.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

God krimbok, en jeg måtte lese kontinuerlig (om det kunne la seg gjøre)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Synes boka var litt treg i starten, det ble litt for mye fokus på persongalleriet etter min smak. Men den tok seg veldig opp, og jeg endte opp med å være veldig fornøyd. Lese hele min omtale på ritaleser.com

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Harald KalpakkaAnneWangStig TAlice NordliLilleviMathiasPiippokattaKirsten LundJoannAnne Berit GrønbechFarfalleMarianne MLinda NyrudLisbeth Marie UvaagConnieNerakntschjrldMarit HøvdeTurid KjendlieVioleta JakobsensomniferumRune U. FurbergChristofer GabrielsenTheaJan Arne NygaardIngunn STor-Arne JensenTine VictoriaMarianne_Hanne Kvernmo RyeVannflaskeGodemineSigrid Blytt TøsdalAnita NessIngvild SBeathe SolbergritaolineBookiacJakob Sæthre