Viser 1 til 1 av 1 omtaler

Villmarksleiren er et sted der de gir unge lovbrytere en sjanse for i stedet for å komme i ungdomsfengselet, men hvis man gjør noe som bryter en av reglene så kommer rett i ungdomsfengselet eller et vanlig fengsel hvis man fyller 18 år der. Leiren drives med hard disiplin, og alle må delta i fjellklatring, elvepadling og andre harde og tøffe aktiviteter. Zack er ikke noe idrettsmann og er ikke noe sprek, han kritiserer metodene i leiren også. Han døde av fallulykke rett før han skulle ut av leiren. Kan Zack blitt drept bare på grunn av at han var dårlig reklame for prosjektet eller var det bare en ulykke?

Hardy- guttene er to gutter, Joe og Frank, som jobber for Attack, og nå sendes de inn undercover. De blir sendt til leiren for å finne ut om hva som skjedde med Zack. Frank får rollen som en tøff ungdomskriminell og Joe som en doven slappfisk. Begge to skaper stor irritasjon i leiren og de finner ut at det var mange som hadde motivet for å drepe Zack og det blir bare flere og flere mistenkte. Og nå virker det som om det er noen som prøver å bli kvitt brødrene.

Jeg synes denne boken var veldig spennende og bra, fordi det alltid var noe som skjedde. Jeg mener at denne boken passer både for gutter og jenter fra 10 år og oppover og de som liker spennende bøker.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Tove AlmaReidun SvensliAmanda AAgnete M. HafskjoldHanneEster SKirsten LundReidun GranberggretemorAud Merete RambølAnne-Stine Ruud HusevågHarald KLailaRonnyAnniken RøilPiippokattaTheaAstrid Terese Bjorland SkjeggerudNicolai Alexander StyveVariosaIngunn SVigdis VoldEli HagelundedgeofawordsiljehusmorTone SundlandFarfalleLinnDemeterGodemineMorten MüllerMarit HåverstadTone Maria JonassenPirelliSynnøve H HoelKorianderNinaChristofer GabrielsenNorahCarine Olsrød