Viser 1 til 5 av 5 omtaler

Jeg må innrømme at jeg var litt skuffet, for jeg elsket "Den lukkede bok" av samme forfatter. Der "Den lukkede bok" var om Georg Brandes samtid, er denne satt til vår egen tid. En ung, svært urban arkitekt skal ordne opp med sin fars begravelse i en liten dansk landsbygd, men han blir stadig holdt igjen i bygden, og bygger etterhvert opp en ny tilværelse der med å realisere et bygg hans far aldri fikk bygd opp. Han har tenkt å være observerende, og prøver å la være å involvere seg i innbyggernes liv, men ender opp med å rote til og å få sterke bindinger overalt i bygden.

Min innsigelse er at den er litt forutsigbar. Hvis du vil lese om tilsvarende tematikk, vil jeg heller anbefale "Mors gaver" av Enger.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Skuffende kjedelig! :(

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Denne boken ble desverre en liten ørkenvandring for min del. Kanskje fordi jeg nettopp hadde lest "Drømmehjerte." Syns jo det er fascinerende med kvinnelige forfattere som velger mannlig hovedperson og omvendt, men denne mannen hadde jeg ikke så veldig fascinasjon av. Det hele ble litt smått og uinteressant. Det lå veldig i kortene hvordan det skulle gå, og det ble jeg litt oppgitt av. Kanskje litt for store forventninger etter "Den lukkede bok." Dette var en helt annen bok, for å si det sånn. Jeg opplever fortellingen her som et lite kammerspill med litt vel mye fokus på hovedpersonens unnvikende liv. Hm...men den hadde noe...den hadde da sgu noget...

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Å, denne likte jeg godt. Skildringen av en manns problemematiske forhold til sin far og div kvinner, burde på en måte ikke engasjere, meg, tenker jeg. Fordumsfull som jeg er. Men når det er så godt skrevet, blir jeg jo trukket med. Også går det ikke som jeg trodde en gang. Goody!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Flott bok.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Roger MartinsenMarteAmanda ABerit B LieKirsten LundStig TMads Leonard HolvikHarald KKine Selbekk OttersenMcHempettIngunn SLailaVioleta JakobsenAndreas BokleserPi_MesonBenteReadninggirl30Berit RTine SundalBritt ElinAnne-Stine Ruud HusevågRisRosOgKlagingHanne Kvernmo RyeEgil StangelandReidun SvensliCathrine PedersenBjørn SturødTanteMamieAnn ChristinalpakkaAnneWangAlice NordliLilleviMathiasPiippokattaJoannAnne Berit GrønbechFarfalleMarianne MLinda Nyrud