Viser 1 til 2 av 2 omtaler

Jeg kjøpte boka fordi jeg var på et foredrag av Pellegrino Riccardi, og det var utrolig morsomt, innsiktsfullt og ga mange gode Aha opplevelser. Foredraget hadde kulturforskjeller som utgangspunkt. Jeg trodde derfor at boken skulle handle om kulturforskjeller, men etter min mening er det en oppvekstroman, på samme måte som Wassmo, Knausgård, Linderborg med flere. Den boken jeg lettes kan relatere til er: Frank McCourt sin "Engelen på 7 trinn", selv om fokuset på denne boken ligger i hvordan forfatteren opplever seg selv sammen med sønnen og hans oppveksthistorie belyser disse tingene heller enn å være hovedhistorien. Anbefales!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

En fantastisk, åpen og ærlig bok om forfatterens egen opplevelse av hvordan det er å være en italiensk far, oppvokst i England, for en halvt norsk sønn. Underveis trekker han mange paraleller til sin egen oppvekst og sine egne opplevelser som barn i en Italiensk familie i England på 70 og 80-tallet.

I tillegg til å være en bok som reflekterer over barneoppdragelse i Italia, England og Norge, er det også en bok om kulturforskjeller, og hvordan dem dukker opp i dagens samfunn. Absolutt noe som anbefales å lese! Satt flere ganger med tårer i øyenkroken.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Tine SundalAlex NietoMalinn HjortlandAnne-Stine Ruud HusevågAkima MontgomeryBjørg  FrøysaaHeidi HoltanBente L.Ellen E. MartolKrishHanneTine VictoriaKine Selbekk OttersenPiippokattaHeidiLinda NyrudTheaIngvild STone SundlandStine SevilhaugMonaBLVariosaHarald KTorFlettietteMonica CarlsenHilde Merete GjessingReadninggirl30DemeterPacosiljehusmorgretemorBjørg RistvedtHilde H HelsethStig TJarleLeseberta_23BenedikteHelena EGrete Aastorp