Viser 1 til 4 av 4 omtaler

Spennende thriller med handling inspirert av virkelige hendelser.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Absolutt ei veldig bra bok, jeg kjenner igjen mye fra den tiden da min mann jobbet i oljesektoren på den tida. Riktignok ikke som dykker, men jeg husker mye av praten, og det var mye hysj hysj over det hele.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Denne boken vil jeg si er min favoritt bok. Den tar oss med ut i Oljebransjen og forteller hvordan de hadde og på mange måter har det i deg ute på boreplattformene. Mordgåten og mysteriet rundt det var også bra satt opp. Tom Kristensen lærte meg også en del om hvordan Oljebransjen er og mye av dette var nytt for meg. Tom Kristensen har laget en bok som er vanskelig og legge i fra seg.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ikke helt min genre, men ble positivt overrasket. Tapte seg litt mot slutten, det ble både mindre troverdig og mindre intenst til tross for mengder med action.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

IreneleserStig TKirsten LundNina J.B.PiippokattaGrete AastorpTone HHeidiRandiTor-Arne JensenHeidi HoltanMorten JensenVibekeAud Merete RambølRoger MartinsenAmanda AHanne Kvernmo RyeSynnøve H HoelEllen E. MartolAnne-Stine Ruud HusevågtuhamreMads Leonard HolvikHilde Merete GjessingHarald KLailaReadninggirl30TanteMamieReidun Anette AugustinChristoffer SmedaasBirkaLeseberta_23Aud- HelenTorill RevheimBenedikteChristin SillibakkenTrude JensenLars Johann MiljeFride LindsethLisbeth Marie UvaagFindus