Viser 1 til 1 av 1 omtaler

Jeg har kost meg mye med filmen og TV-serien før jeg bestemte meg for å lese boken. For meg tror jeg ikke at det var noe dumt, men for andre kan det kanskje ikke være en lur idé.

Boken er ganske stor, noe som ikke alltid er så positivt for meg, med mine konsentrasjonsvansker og lesevansker, men jeg hadde det så kjekt at jeg følte det gikk fort å lese ut boken, jeg koste meg masse!

Boken handler for et meste om Clary som får livet snudd på hodet en dag da hun blir dratt inn i en verden med unaturlige vesener som demoner, vampyrer, varulver og mer. Moren hennes blir kidnappet og hun finner ut at Valentine har moren hennes og er sikker på at Clary har noe han vil ha. Hun blir tatt inn av Jace som er en Shadowhunter og sammen prøver de å finne moren til Clary og bekjempe Valentine.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Jarmo LarsenTine SundalTor Arne DahlPiippokattaTor-Arne JensenTone NorenbergReadninggirl30Trude JensenIngeborg GAnne-Stine Ruud HusevågVigdis VoldAliceInsaneBjørg  FrøysaaEgil StangelandKjetilsveinLisbeth Marie UvaagMorten MüllerVannflaskeBenedikteKarin  JensenAnn ChristinbandiniAnneWangEli HagelundSol SkipnesgretemorStine SevilhaugHeidi LIngunn SPer LundStig TAnitaIreneleserHarald KTone SundlandHilde H HelsethIngvild RosslundHanne Kvernmo RyeJulie Stenseth