Viser 1 til 1 av 1 omtaler

Denne boka handler om karrierekvinnen Jane, redaktør for motebladet "Lilith".
I tillegg til jobben, bruker Jane all sin tid på å pleie fasaden og utseendet, går alltid i de "riktige" klærne osv. Hun er barnløs og enke, og har hele sitt liv kun vært opptatt av seg selv.
Men vendepunktet i livet hennes kommer når hun møter sin motpol, en over nitti år gammel kvinne, som er rasende på alt og alle, og som til tross for sin høye alder, nekter å innse at livet går mot slutten.
Jeg elsket å lese denne boka! Her er ikke ett eneste overflødig ord, teksten er fri for klisjeer og unødvendig sentimentalitet.
Doris Lessing er virkelig en verdig Nobel-pris vinner, og om jeg var Doris Lessing-fan fra før, er jeg det om mulig, enda mer nå!
Jeg gir terningkast seks til denne, og det er en klar favoritt-bok hos meg! Anbefales!

Godt sagt! (8) Varsle Svar

Sist sett

Harald KIngunn SgretemorSol SkipnesTheaBenedicteBeathe SolbergIreneleserStig TKirsten LundNina J.B.PiippokattaGrete AastorpTone HHeidiRandiTor-Arne JensenHeidi HoltanMorten JensenVibekeAud Merete RambølRoger MartinsenAmanda AHanne Kvernmo RyeSynnøve H HoelEllen E. MartolAnne-Stine Ruud HusevågtuhamreMads Leonard HolvikHilde Merete GjessingLailaReadninggirl30TanteMamieReidun Anette AugustinChristoffer SmedaasBirkaLeseberta_23Aud- HelenTorill RevheimBenedikte