Viser 1 til 1 av 1 omtaler

Veldig fristet til å henvise til anmeldelsen i NRK av Mie Hidle, når jeg nå skal skrive en omtale av, Der lyset slipper til. Hun skriver «presis på prikken» en svært god omtale av denne boken. Under finner du linken til anmeldelsen:

https://www.nrk.no/kultur/bok/der-lyset-slipper-inn-1.6858440

Vel, selv synes jeg, Der lyset..., er en tidvis besnærende bok. Jovisst, den er kitsch, det er mange åpenbare feil i mye av handlingen og hvorfor forfatteren deler navn med den historiske hovedpersonen forblir et irriterende mysterium. Likevel, boken er lettlest, av og til fascinerende underholdende og, jeg vil si, den er verdt tiden og penga du bruker på den.

Jeg gir den gode Gabriel og hans venezianske romanfigurers eventyr en grei firer på terningen. Midt på treet, bra, det, men mer er den ikke verdt.

PS Jeg leste ut boka på formiddagen den 16. Mai, det Herrens år, 2020. En kjølig overskyet dag før nasjonaldagen, 17. mai. Denne merkelige og skremmende Corona-Covid19 våren som isolerer oss, stenger oss inne og hindrer oss i å reise! Forbannet...!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Annonsér hos bokelskere.no


Sist sett

kjell kLailaAnne Lise JohannessenElin SkjerenglillianerTorill Elisabeth RevheimMaria Festli EriksenTone HOmpabopJane Foss HaugenTrine S. AustbøAnjaBenedicte Sønsteby AndreassenTonesen81LinnAELisbeth Kingsrud KvistenStjernekastEvaTrygve JakobsenKaroline in WonderKaren RamsvikHeidi LSiv RønstadMonaBLAntheiaHeidi Nicoline ErtnæsSynnøve H HoelLene AndresenHelen SkogMartine (@martineleser)Eivind  Vaksviktove NessSimen "Boktimmy" IngemundsenDinaØystein LAnineHarald AndersenIngeborg GBjørg  FrøysaaTonje-Elisabeth Størkersen