Viser 1 til 4 av 4 omtaler

Humoristisk og underholdende. Lettlest. Starten var best. Mye sex og forvirrede følelser.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Dette var for meg en skuffelse å lese. Boken var gørrkjedelig fra start til slutt, hovedpersonen ekkel og ufyselig og selve temaet/poenget i boken kom aldri ordentlig frem. 200 sider med sex,PMS og idioti - dessverre ikke noe for meg.

Dette er den 2.boken fra Anne.B.Ragde som får en 1'er av meg.. Jeg får vel kanskje innse at skrivestilen hennes ikke faller i smak hos meg.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Läser om den nu i den svenska översättningen "Nattönskningen". Minns inte så mycket av den från det att jag läste den förra gången så det ska bli kul.

Godt sagt! (0) Varsle Svar
Denne teksten røper noe fra handlingen i en bok. Klikk for å vise teksten.
Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Hilde Merete GjessingAstrid Terese Bjorland SkjeggerudInger-LiseJarmo LarsenTine SundalTor Arne DahlPiippokattaTor-Arne JensenTone NorenbergReadninggirl30Trude JensenIngeborg GAnne-Stine Ruud HusevågVigdis VoldAliceInsaneBjørg  FrøysaaEgil StangelandKjetilsveinLisbeth Marie UvaagMorten MüllerVannflaskeBenedikteKarin  JensenAnn ChristinbandiniAnneWangEli HagelundSol SkipnesgretemorStine SevilhaugHeidi LIngunn SPer LundStig TAnitaIreneleserHarald KTone SundlandHilde H Helseth