Viser 1 til 1 av 1 omtaler

Farlig god. Spesielt for meg som har stemt mot markedsstyring hele mitt politiske liv.

Nordberg overbeviser om at menneskers store suksess de siste 200 årene ikke kommer av plyndring av den tredje verden eller en uunngåelig vitenskapelig fremgang, men først og fremst av at man har hatt frihet til å spesialisere seg og handle tjenester og varer - og dermed til å arbeidsdele. Altså det frie markedet.

Han går med ganske tunge never løs på en del ting, så boken kan nok lett få seg fiender som nekter se at den har et poeng fordi de er blitt for provosert - men for det meste synes jeg boken fungerer veldig bra som både debattbok og kampskrift for menneskeheten, frihet og marked.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Sist sett

Trude JensenkntschjrldHanne Kvernmo RyeLene AndresenLeseaaseTove Obrestad WøienSissel ElisabethTurid KjendlieIngvild SmgeChristoffer SmedaaselmeKjerstiFindusGrete AastorpBerit RStine SevilhaugTherese HolmBeathe SolbergHarald KMads Leonard HolvikKirsten LundPrunellaLailaIngunn SHelena ETine SundalEli Hagelundritaolineingar hKarin BergLars Johann MiljeJarmo LarsenBjørg  FrøysaaEllen E. MartolPer Åge SerigstadSilje-Vera Wiik ValeCecilie69Amanda AKjersti S