Viser 1 til 7 av 7 omtaler

Et genialt plott der den vordende brudgommen blir levende begravd av utdrikningslaget som en spøk. Uheldigvis omkommer kameratene rett etterpå i en bilulykke. Plottet gir mange muligheter, men på slutten synes jeg forfatteren velger en usannsynlig løsning. Selv om slutten tar mange uventede retninger, blir det alt for dramatisk etter min smak. Skulle ønsket en mer sannsynlig slutt, da hadde boken fått topp karakter.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Michael er dritings, selv om han lovet Ashley at han ikke skulle drikke så mye. På lørdag skal de gifte seg, men nå er det utdrikningslag, og kameratgjengen er på vei til nok en pub. Michael aner ugler i mosen, men han har ingenting å stille opp med, da de fire kompisene lemper ham ned i en kiste. Med i seg i kista får han et pornoblad, en flaske whisky, en lommelykt, og en walkie talkie. "Om et par timer er vi tilbake", er det siste kompisene sier før kistelokket skrus på. På veien videre, krasjer kompisene til Michael, og omkommer.

Politifullmektig, Roy Grace, får nyss om saken, og prøver å nøste opp i hva som kan ha hendt med den kommende brudgommen. Forloveden hevder hardnakket at hun ikke vet noe, mens forloveren virker mer suspekt. Han har, uheldigvis for Michael, alt å vinne på å tie.

Uhyre spennende og god krim. Første bok om Roy Grace.

Godt sagt! (0) Varsle Svar
Denne teksten røper noe fra handlingen i en bok. Klikk for å vise teksten.
Godt sagt! (1) Varsle Svar

Roy Grace, Brighton

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Spennende, med uventet vri et par ganger

Godt sagt! (1) Varsle Svar
Denne teksten røper noe fra handlingen i en bok. Klikk for å vise teksten.
Godt sagt! (3) Varsle Svar

Etter å ha godtatt altfor mange innskutte (unødvendige) setninger slo jeg meg til ro med forfatterens måte å skrive på, og storkoste meg gjennom hele boka. Det var mange overraskelser unerveis, og jeg elsket det!

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

Hanne Cathrine AasMonica CarlsenHarald KKirsten LundAnniken LSynnøve H HoelSiriStig TLars Johann MiljeHildaDaffy EnglundmgeMarit HåverstadRune U. FurbergMarianne MAkima MontgomeryChristofer GabrielsenTanteMamiePiippokattaAstrid Terese Bjorland SkjeggerudJBIrakkLilleviKjell PMarit HøvdeFriskusenAnne-Stine Ruud HusevågYvonne JohannesenBjørg RistvedtBjørg Marit TinholtRufsetufsaReidun Anette AugustinHanneTatiana WesserlingmarithcTine SundalEllen E. MartolJohn LarsenTorill RevheimBirka