Viser 1 til 1 av 1 omtaler

Jeg har nå startet på denne boken om Jæger. Forfatteren er ingen ringere enn Ketil Bjørnstad. Den er veldig tykk, men det gjør ingenting. Det jeg har lest hittil har vært svært så interessant.
Han og noen brødre av ham ble forholdsvis tidlig foreldreløse og ble spredd hos flere slektninger. Han mistet 2 brødre pga difteri og holdt på stryke med selv da han var 12 år. Så langt har han tatt styrmannskolen i Bergen og Skipperskolen i Kristiania. Har vært ute å seilet og pådratt seg syfilis.
Nå har han også tatt Gymnas og den 1 årige skolen som må til for å ta stenografi for Stortinget som gir ham visse inntekter mens han studerer filosofi.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Linda NyrudChristoffer SmedaasGrete AastorpMarianne MIngeborg GHanne Kvernmo RyeHarald KPiippokattaTherese HolmSigrid NygaardBjørg RistvedtEgil StangelandPi_MesonStig TAneSynnøve H HoelMarteLailaTine SundalTatiana WesserlingTove Obrestad WøienTor-Arne JensenMalinn HjortlandJoakimIngridLabbelineBenteTheaElisabeth SveeDinaAkima MontgomeryMads Leonard HolvikIngunn SSigrid Blytt TøsdalMarianne  SkageRandiKirsten LundTrude JensenGitte FurusethTone Sundland