Viser 1 til 2 av 2 omtaler

En fantastisk historie om en meget dyktig kokk og samlende person som stod bak dem alle. Han holdt skjørbuken unna de norske ekspedisjonene med sitt kosthold som bestod av mye c-vitaminer. Etter å ha lest mye polarhistorie gjennom årene var det moro å få en annen vri på det. Meget lettlest og god bok. Man blir glad i Adolf Henrik Lindstrøm!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Lindstrøm, gastronom og miljøterapeut. Etter å lese boka er det ikkje vanskeleg å forstå at Lindstrøms posisjon i norsk polarhistorie - "mat er meir en føda".

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

KirstenAnn ChristinHallgrim BarlaupJulie StensethCathrine PedersenSiv Jane HettervikJohn LarsenFrank Rosendahl SlettebakkenKaramasov11Karin  JensenLinnTone Maria JonassenmarvikkisHarald KPiippokattaEster SSynnøve H HoelIrene RognmoTor-Arne JensenArveMargrethe  HaugenRandiAEivind  VaksvikHarald AndersenLindaReidun Anette AugustinTjommiMathildeAud- HelenBård StøreHilde H HelsethStig TSigrid NygaardAnniken RøilTurid KjendlieLilleviMarit HøvdeAnne-Stine Ruud HusevågTanteMamieTove