Viser 1 til 2 av 2 omtaler

En fantastisk historie om en meget dyktig kokk og samlende person som stod bak dem alle. Han holdt skjørbuken unna de norske ekspedisjonene med sitt kosthold som bestod av mye c-vitaminer. Etter å ha lest mye polarhistorie gjennom årene var det moro å få en annen vri på det. Meget lettlest og god bok. Man blir glad i Adolf Henrik Lindstrøm!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Lindstrøm, gastronom og miljøterapeut. Etter å lese boka er det ikkje vanskeleg å forstå at Lindstrøms posisjon i norsk polarhistorie - "mat er meir en føda".

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Tor Arne DahlLiljaBjørg Marit TinholtJarmo LarsenDagfinn JakobsenEivind  VaksvikEvaFindusReidun SvensliNina GLilleviKristinePiippokattaFriskusenAlexandra Maria Gressum-KemppiHarald KHeidi LJannaStian AxdalTone HAnn Marlen EngerfornixToveCarine OlsrødKirsten LundIrene RognmomarvikkisEllen E. MartolVanja SolemdalJan Arne NygaardMarianne  SkageBente NogvaKikkan HaugenVibekeLinnBerretMariaLene AndresenAvaAneAnine