Viser 1 til 1 av 1 omtaler

Dette er en bok alle burde ha hjemme i bokhyllen.
Det er et veldig fint oppslagsverk man kan finne frem for å vurdere sin egen eller en av familiemedlemenes helse på stedet.
Når man er syk og ikke vet hva som feiler en, er det ikke veldig fristende å dra til legen og sitte å vente i kø, eller på legevakten om ikke legen er tilgjengelig den dagen. da er det veldig greit å kunne ha denne tilgjengelig for å finne ut av hva det muligens kan være og hva man umidelbart kan gjøre, før man eventuelt vurderer lege eller legevakt.
Jeg har hvert bort i leger som forholder seg til mange hipokondrier, og da er det greit å komme inn til legen og ha ord på hvordan man har det og en eventuell tanke på hva det egentlig kan være, sånn at legen får et innblikk i at en grundig vurdering har blitt gjort før kontakt med han. På den måten kan legen føle seg mer brukbar og lettere å diagnosere annet enn "fantasi sykdom". Det er ikke alle sykdommer som er like enkle å finne for legene, spessielt når de tar hypokondri i betraktning, og da er det bedre å kunne begrunne ved hjelp av dette oppslagsverket hva en eventuelt har som sykdom og hvilke symptomer som er til begrunnelse for denne antakelsen.
Anbefales sterkt til alle!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Morten BolstadAkima MontgomeryTove Obrestad WøienLinnPrunellaVigdis VoldRandiASissel ElisabethCaroline Ekornes JohannessenDemeterRonnyInger-LiseFrode TangenAnneWangHeidi LTone Maria JonassensvarteperAnneLars MæhlumHilde H HelsethGrete AmundsenHarald AndersenEllen E. MartolPiippokattaHanne MidtsundAnne-Stine Ruud HusevågTonesen81Kirsten LundHeidi HoltanAnn ChristinTralteBjørn SturødReadninggirl30Anniken RøilbeaverkriekVannflaskeNeraPer Åge SerigstadIngeborg GKjersti