Viser 11 til 14 av 14 omtaler

Denne likte jeg mye bedre enn de to forrige. Varierte litt i spenningsnivå, men nøster historien fint sammen. Korte kapittel gjør at sidene flyr avsted. Meget bra bok!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Denne var det vanskelig å komme inn i, syntes jeg. Persongalleriet er litt stort for min smak, og denne brukte mange sider på å fenge meg. Historien er god, og mysteriet henger sammen på en veldig bra måte. Dette berger firern hos meg.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Etter to skuffelser i Flaggermusmannen og Kakerlakkene, er Rødstrupe endelig en Jo Nesbø-bok som trygt kan anbefales! Balanserer faktisk opp mot en sekser. Henger sammen på en superb måte, med en historie i nåtid og en historie i fortid, der forfatteren er inne i hodet til både Harry Hole og morderen hele boka igjennom. Korte kapitler og flere deler bidrar også til å skape et driv i historien.

Mindre James Bond over Harry Hole i denne boka, og takk og pris for det. Her lykkes Nesbø i å få meg til å føle for personene. Også fascinerende at boka slutter med løse tråder, som man selvfølgelig forventer skal bli nøstet opp senere i serien.

Godt å se at Nesbø ikke er oppskrytt, spesielt siden jeg også har kjøpt resten av bøkene hans og planlegger å lese alle i løpet av sommeren. Dette er en perfekt bok å lese på stranda i sommer - eller som meg, i bussen på vei til og fra jobb ...

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Litt tung å komme i gang med, men ble skikkelig spennende etterhvert. Kan anbefales!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Vigdis VoldAliceInsaneBjørg  FrøysaaEgil StangelandKjetilTine SundalsveinLisbeth Marie UvaagMorten MüllerVannflaskeBenedikteKarin  JensenAnn ChristinbandiniAnneWangEli HagelundSol SkipnesgretemorStine SevilhaugHeidi LIngunn SPer LundStig TAnitaIreneleserHarald KTone SundlandHilde H HelsethIngvild RosslundHanne Kvernmo RyeJulie StensethBeathe SolbergKirsten LundChristoffer SmedaasRandiAstrid Terese Bjorland SkjeggerudMarianne MBjørg Marit TinholtJarmo LarsenEllen E. Martol