Viser 1 til 3 av 3 omtaler

En slags urban fantasy med flust av interessante karakterer og noen "twister" her og der. Boken har et relativt høyt tempo, og jeg vil si at den først og fremst er handlingsdrevet, men at man likevel blir godt kjent med enkelte av karakterene. Det første jeg har lest av Gaiman, men absolutt ikke siste.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Jeg er fortsatt ikke overbevist av bøkene til Neil Gaiman (eller Terry Pratchett). Problemet for min del er at det skjer så alt for mye på engang. Alt for mange tråder å holde fast i. Neverwhere er en book som handler om å åpne dører til "under-London" hvor muligheter og fare truer ved hvert gatehjørne. Det er også veldig farlig å krysse bruer uten en ordentlig guide! Metro stasjoner eksisterer der hvor de ikke hadde eksistert i "over-London". Konseptet er forsåvidt trollbindende, men mange karakterer og vesener å holde styr på. Det er mulig og overkomplisere en bok.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Neverwhere er skrevet etter Tv-serien Neverwhere (av Neil Gaiman og Lenny Henry). Historien og karakterene er de samme som i Tv-serien, med unntak av at romanformen lot Gaiman utvide og utdype enkelte sider av historien og å gjenopprette endringer som var gjort i manuset til Tv-serien.

Har du ikke lest Neverwhere anbefaler jeg det sterkt. Jeg ble så fascinert av bøkene at jeg nå prøver å få tak i Tv-serien fra 1996. Forhåpentligvis vil det være mulig!
Hele min omtale finner du på bloggen min Betraktninger

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Roger MartinsenMarteAmanda ABerit B LieKirsten LundStig TMads Leonard HolvikHarald KKine Selbekk OttersenMcHempettIngunn SLailaVioleta JakobsenAndreas BokleserPi_MesonBenteReadninggirl30Berit RTine SundalBritt ElinAnne-Stine Ruud HusevågRisRosOgKlagingHanne Kvernmo RyeEgil StangelandReidun SvensliCathrine PedersenBjørn SturødTanteMamieAnn ChristinalpakkaAnneWangAlice NordliLilleviMathiasPiippokattaJoannAnne Berit GrønbechFarfalleMarianne MLinda Nyrud