Viser 1 til 1 av 1 omtaler

Handlingen i boka foregår i Frankrike og Belgia på slutten av 1400-tallet. Kunstneren Nicolas får i oppdrag av en adelsmann å male 6 bilder som skal gjøres om til veggtepper. Det er en stor og viktig oppgave for kunstneren, og han reiser til teppeveveren som skal lage teppene i Belgia for å se at alt går riktig for seg. Nicolas er en beryktet kvinnebedårer, noe som setter i gang hendelser som får fatale konsekvenser for såvel veverens som adelsmannens eldste datter.

God og lettlest bok med fascinerende innføring i veverkunsten. Teppene som er beskrevet i boken, henger i dag på Musée National du Moyen Âge i Paris.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

TorJBBjørg RistvedtHarald KHeidi HoltanChristofer GabrielsenKirsten LundSilje-Vera Wiik ValeNora FjellimgeSigrid NygaardHanneEllen E. MartolHanne Kvernmo RyeDemeterBjørn SturødSynnøve H HoelPiippokattaLinda NyrudLailaElla_BCarine OlsrødVibekeAkima MontgomeryrubbelHilde Merete GjessingAstrid Terese Bjorland SkjeggerudInger-LiseJarmo LarsenTine SundalTor Arne DahlTor-Arne JensenTone NorenbergReadninggirl30Trude JensenIngeborg GAnne-Stine Ruud HusevågVigdis VoldAliceInsaneBjørg  Frøysaa