Viser 1 til 1 av 1 omtaler

Farrokh Daruwalla er ortoped. Han er født og oppvokst i Bombay, India. Også faren til Farrokh var ortoped, og han sendte Farrokh til Wien for å studere. Etter studietiden, følte Farrokh seg rotløs. India hadde blitt selvstendig mens Farrokh var i Østerrike, og for å gjøre kaoset komplett, giftet Farrokh seg med den østerrikske Julia, konverterte til kristendommen, og flyttet til Toronto. Som 59-åring, føler han seg ukomfortabel både i Canada og India.

Farrokh har beholdt en leilighet i Bombay, og han besøker byen jevnlig. For tyve år siden var han undersøkende lege i forbindelser med et dobbeltmord i Goa. Nå ser det ut til at morderen har slått til igjen, og Farrokh er i begivenhetenes sentrum nok en gang.

Det er et stort persongalleri å forholde seg til, med både tjenere, skuespillere, familie, og ikke minst dverger fra diverse sirkus. Boka hopper i tid, og selv om starten var litt forvirrende, tar det seg fort opp, og overraskelser lurer bak hver sving.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

PrunellaLailaIngunn SHelena ETine SundalEli Hagelundritaolineingar hKarin BergLars Johann MiljeJarmo LarsenBjørg  FrøysaaEllen E. MartolPer Åge SerigstadSilje-Vera Wiik ValeCecilie69Amanda AKjersti SK. H.Heidi HoltanBrit HonningsvågHarald AndersenRuneEvaBookiacLesevimsaLisbeth Kingsrud KvistenPirelliNorahPiippokattaTurid KjendlieIna Elisabeth Bøgh VigreMonika SvarstadAnneTorill RevheimBeathe SolbergKirsten LundGrofornixHarald K