Viser 1 til 1 av 1 omtaler

Knudsen har gjort et fint arbeid med puslespillbiter av kilder. Dette var før digitalisering også, så det var mye jobb med annonser og firmaanmeldelser og -slettinger. Morsomt nok har Knudsen, som skriver om folkeskribenter, en henvisning til at boka hans blir en "åpenbar salgsflopp" (eller noe i den duren), men at utgiveren (Bladkompaniet) sine salgstopper finansierer det hele.

Nå er ikke boka den best skrevne, i den forstand at det er en fortelling, men som dokumentasjon er det ikke så reint lite interessant.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Egil StangelandEster SAgnete M. HafskjoldAnneWangAlice NordliTonesen81Jan-Olav SelforsTuridmajaEllen E. MartolTanteMamieHarald KHenrik  Holtvedt AndersenMorten BolstadLisbeth Marie UvaagKirsten LundTine SundalDemeterMargrethe  HaugenEli HagelundGodemineHilde H HelsethMads Leonard HolvikHilde Merete GjessingVibekeTheaTherese HolmmarithcIreneleserkntschjrldmay britt FagertveitMathiasLene AndresenMorten MüllerReidun SvensliMarenJarmo LarsenGrete AastorpLinda RastenAnniken Røilritaoline