Viser 1 til 1 av 1 omtaler

Hovedsaklig handler boken om megalittiske monumenter/byggerverk. Dette er jo gøy i seg selv, så med Daniken sin vinkling er det direkte morsom lesing. Mye av det han skriver gir mening, mye av det som er antatt fakta rundt disse megalittene er jo ikke bygget på sikre bevis, det kan ingen argumentere mot. Gravkammer man aldri har funnet levninger eller tegn til kister/sarkofager i f.eks. hvor kommer ideen om at det var brukt som det fra da? Megalittiske "gravkammer" hvor man lot inngangen stå pip åpen? Mye rart å lese om her.
Mot slutten er fokuset på linjer. Linjer man finner på kart. Mellom/gjennom gamle byer og kirker etc. Noe av dette er interessant, forekomsten av likesidete trekanter og det gylne snitt er merkelig. Selv jeg må innrømme at det er i overkant mange til at det kan avskrives som helt tilfeldig. Men, når det kommer til pentagrammer så blir det litt i overkant for meg.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Bjørg RistvedtHarald KHeidi HoltanChristofer GabrielsenKirsten LundSilje-Vera Wiik ValeNora FjellimgeSigrid NygaardHanneEllen E. MartolHanne Kvernmo RyeDemeterBjørn SturødSynnøve H HoelPiippokattaLinda NyrudLailaElla_BCarine OlsrødVibekeAkima MontgomeryrubbelHilde Merete GjessingAstrid Terese Bjorland SkjeggerudInger-LiseJarmo LarsenTine SundalTor Arne DahlTor-Arne JensenTone NorenbergReadninggirl30Trude JensenIngeborg GAnne-Stine Ruud HusevågVigdis VoldAliceInsaneBjørg  FrøysaaEgil StangelandKjetil