Viser 1 til 1 av 1 omtaler

Aftenpostens aktuelle oppslagsbok - Med NÅ-leksikon
Redaksjonen avsluttet 1. oktober 1986 - Opplag 115.000 (siden første utgave: 3.273.000)
Redaksjon: Inger Lautin, Thorbjørn Faarlund, Helga Gaasdalen - ISBN 82 516 1066 4
Innledning/Forord
Årets Hvem Hva Hvor - den 47. i rekken siden første årgang så dagens lys i desember 1935 - fremstår i fornyet skikkelse, typografisk og redaksjonelt. For å gjøre det lettere for leseren og finne fram til opplysningene og oversiktsartiklene, har vi innført fargekoder for de enkelte kapitlene. I det Nå-leksikon, som avløser de tidligere emnekapitlene, er oppslagsord og artikler plassert i alfabetisk rekkefølge. "Sport og idrett" er fortsatt viet et eget kapittel, mens utenriksoversiktene er lagt in i "årsrevyen".
Nå som før er det redaksjonens mål at årets Hvem Hva Hvor skal fange opp samtidens typiske hendelser og forhold i smått og stort. Leseren vi finne alt det faste stoffet, men mer oversiktlig ordnet. Redaksjonen.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Hanne Kvernmo RyeEster SElin FjellheimToveTove AlmaReidun SvensliAmanda AAgnete M. HafskjoldHanneKirsten LundReidun GranberggretemorAud Merete RambølAnne-Stine Ruud HusevågHarald KLailaRonnyAnniken RøilPiippokattaTheaAstrid Terese Bjorland SkjeggerudNicolai Alexander StyveVariosaIngunn SVigdis VoldEli HagelundedgeofawordsiljehusmorTone SundlandFarfalleLinnDemeterGodemineMorten MüllerMarit HåverstadTone Maria JonassenPirelliSynnøve H HoelKorianderNina