Viser 1 til 2 av 2 omtaler

En pappa som slår, en mamma og en Boj som gjør alt de kan for å trøste pappa når han har dårlig samvittighet for det etterpå. En brutal og alvorlig bok om vold i hjemmet og at man kan fortelle det til noen. Kanskje går det an å ordne det til slutt?

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Akkurat ferdig med både bok og film, og må faktisk si at jeg likte filmen bedre enn boka!! Dette er en sterk og viktig bok/film som viser barnets side i et hjem med vold. Selv om dette er en barnebok/flim vil jeg si den passer godt for alle som har vært i den situasjonen, uansett alder. Dette kan åpne opp for samtaler med de små om et vanskelig tema. Bare vær obs på hva som kan komme i ettertid for dem da man første åpner opp for å snakke om noe så vanskelig.
Filmen får et terningkast 6 av meg!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Violeta JakobsenHarald KsomniferumPiippokattaStig TKirsten LundRune U. FurbergChristofer GabrielsenTheaJan Arne NygaardIngunn STor-Arne JensenTine VictoriaMarianne_Hanne Kvernmo RyeVannflaskeGodemineSigrid Blytt TøsdalAnita NessIngvild SBeathe SolbergritaolineBookiacJakob SæthreSol SkipnesBente NogvaReadninggirl30mgeAstrid Terese Bjorland SkjeggerudLinda NyrudWenche VargasKatrinGVibekeAvaCarine OlsrødReidun Anette AugustinGladleserTove Obrestad WøienNinaMaiken