Viser 1 til 3 av 3 omtaler

Dette er «heltebøker» om en mann som står på den svakes side, men akkurat nok action til at bøkene blir kjempespennende og vanskelig å legge fra seg. Alt i alt burde det si deg at dette er fantastiske bøker som er vel verd å bruke tid på. Hvis du liker thrillere eller krim er dette litteratur midt i blinken for deg!

Hele min omtale finner du på bloggen min Betraktninger

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Superb thriller/ spenningsroman/ krim-mysterium i Jack Reacher serien. Spennende, voldelig, brutal og uforutsigbar. Mao, her får fansen full pakke! Jeg digger det og triller en fortjent sekser på min bok-kritikk terning.

Denne Jack Reacher boken fant jeg gratis i en av Oslos bok-kiosker. Et flott tiltak-tilbud hvor man ofte finner gode og helt gratis bruktbøker:)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Slakteren av Lee Child er bare en fantastisk Jack Reacher-triller. Boken er fylt av spenning og action fra start til slutt.

I denne Jack Reacher-trilleren blir Reacher funnet i en liten Amerikansk by av en liten, tykk, eldre mann. Dagen etter er mannen drept og det er andre som går rundt i byen og spør etter han. Reacher bestemmer seg for å finne ut av hvorfor folk spør etter han. Dette fører til at Reacher blir dratt inn i noe en tidligere mentor av han har startet på. Han blir satt i situasjoner som han tidligere ikke har trengt å forholde seg til, som eksempel det å føle trangen for å beskytte et annet menneske og være redd for deres sikkerhet. Det å beskytte andre mennesker har vært en del av jobben hans, men de han har beskyttet har aldri stått ham nær på denne måten.

Jack Reacher blir nødt til å dra frem sine tidligere erfaringer fra han var i MP (militær politiet). Han blir nødt til å innhente informasjon som han egentlig ikke har mulighet til å få lenger, siden han er blitt sivilist. Og han er nødt til å beskytte det kjæreste han har.

Dette er en bok som jeg nesten ikke klarte å legge fra meg. Den røper ingenting om utfallet og til tider kan man nesten tro at alt vil løse seg lenge før boken er ferdiglest. Lee Child klarer å holde på spenningen til siste side, selv om man på enkelte plasser tror at tingene skal løse seg så klare han å få til en vri som både er sannsynlig og actionfylt. Jeg kan absolutt anbefale denne boken til andre, for selv om jeg akkurat er ferdig å lese boken kunne jeg godt ha tenkt meg å starte på den på nytt.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Harald KHanne Kvernmo RyeAndreas HesselbergToveBjørn SturødCathrine PedersenLogikaPiippokattaKaramasov11Agnete M. HafskjoldAkima MontgomeryTine SundalalpakkaAnniken LHeidi BHilde VrangsagenBeathe SolbergAnn ChristinSilje-Vera Wiik ValeHilde H HelsethBente NogvaKari FredriksenKirsten LundFindusHanne Cathrine AasMonica CarlsenSynnøve H HoelSiriStig TLars Johann MiljeHildaDaffy EnglundmgeMarit HåverstadRune U. FurbergMarianne MChristofer GabrielsenTanteMamieAstrid Terese Bjorland SkjeggerudJB