Viser 1 til 2 av 2 omtaler

Oppsiktsvekkende møte med en for meg ny forfatter. Boken ble bedre og bedre. Forfatteren hadde en sikker måte å drive handlingen fram på, gjøre den spenningsladet hele tiden både på det ytre og det menneskelige indre plan. Søskenkjærlighet og det som hører med, misunnelse , forskjellige interesser, talenter osv. Tilbakeblikk på fortiden i det "riktige" øyeblikk" ikke bare innen familien, men også dens relasjon til bygden der handlingen finner sted. Spenningen og forutsigbarheten holdes ved like helt til en slutt som for meg var oppsiktsvekkende. Oppsiktsvekkende nok til å kalle boken en spenningsroman, dog aldri en kriminalbok. Politiet er involvert fra første side uten at den kan kalles en politiroman heller. Kort sagt : Noe for seg selv.
En forfatter jeg straks vil gripe fatt i dersom en ny bok av henne skulle finnes på min vei. En god leseopplevelse hvor også naturen får sin beskrivelse, uten at den blir påfallende uten å være svært så nødvendige "kulisser". Språket flyter lett og særlig dialogene blir troverdige ført i tidens ånd og stil. Takk til forfatteren og til den som hadde "kassert" et tilsynelatende nytt og ulest eksemplar i en" igjen-bruks forretning" .

Godt sagt! (4) Varsle Svar

syns boka er kjedelig

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Tine SundalEli Hagelundritaolineingar hKarin BergLars Johann MiljeJarmo LarsenBjørg  FrøysaaEllen E. MartolPer Åge SerigstadSilje-Vera Wiik ValeCecilie69Amanda AKjersti SK. H.Heidi HoltanLailaBrit HonningsvågHarald AndersenRuneEvaBookiacLesevimsaLisbeth Kingsrud KvistenPirelliNorahPiippokattaTurid KjendlieIna Elisabeth Bøgh VigreMonika SvarstadAnneTorill RevheimIngunn SBeathe SolbergKirsten LundGrofornixHarald KAstrid Terese Bjorland SkjeggerudBenedikte