Klikk på en bok for å skrive en omtale.

Viser 1 til 2 av 2 bokomtaler

Terningkast: 2.5

Kjøpte denne boka for 2-3 år siden pga tittelen og coveret, i håp om at innholdet skulle være like creepy. Jeg fant siden ut at den ikke er no' skummel, men var likevel gira på å lese den. Leste den ut i dag, og tankene mine kan vel summes opp med et "meh". Konseptet er bra, men funker dårlig. Man legger lett merke til at forfatteren bare fant noen kule bilder han ville lage bok av men ble fortalt han måtte finne på en historie rundt dem, så han fant på et eller annet som bare sånn passe passer til bildene.

Boka startet bra synes jeg, helt til Jacob møtte "the peculiars". Etter det minnet historien mer om Michael Grants Gone enn det som man kanskje forventer av coveret og sammendraget. Men der Gone er en ordentlig spennende page turner, er Miss Peregrine's ganske flat og intetsigende. Jeg er interessert i å se hva Tim Burton gjør med filmen da, liker jo som oftest det han kommer med.

Ville nok anbefalt denne boka til et litt yngre publikum, kanskje 12-16.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Terningkast: 5 1/2

“The Noise is a man unfiltered, and without a filter, a man is just chaos walking.”

Jeg skulle egentlig lese en annen Patrick Ness bok før jeg begynte på Chaos Walking trilogien, men kom over lydboka til The Knife of Never Letting Go og tenkte hvorfor ikke. For min del tror jeg det var et pluss at jeg valgte å høre på den istedet for å lese den på grunn av det muntlige språket. Å lese dialekt/slang kan bli, for meg, irriterende og distraherende i lengen, så å faktisk høre dialekten istedet for å lese den var mye bedre. Da slapp jeg også å irritere meg over at ord som "station" er skrevet som "stayshun" osv. Dette er bare meg da, de fleste som har lest boka sier de ble vant til det etterhvert, så det burde ikke skremme noen fra å lese den.

Selve handlingen var en ordentlig berg-og-dalbane. Ting skjedde nesten hele tiden og det var sjelden noe dødtid. Anbefales på det sterkeste til fans av fart og spenning, og interresante post-apokalyptiske verdener. Du kan ikke være redd for å lese om barn i ukomfortable og voldelige situasjoner.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Annonsér hos bokelskere.no


Sist sett

Ingrid Urdal StølemgeNinaandreas h. o.Harald KsvarteperSaraHegeFrank Rosendahl SlettebakkenMyStoryINA TORNESReadninggirl20RandiABjørn SturødGitte FurusethTorAneToveKaroline RøyskattLene AndresenSverreEli HagelundGro-Anita RoenVibekeLibraritas vBabynemiLeseaaseMarit HåverstadIngunn STone Maria JonassenRufsetufsaIdaMarianne  SkageAnneWangHanneMorten Bolstadingar hSynnøve H HoelSiljeKristine Louise