Klikk på en bok for å skrive en omtale.

Viser 1 til 5 av 5 bokomtaler

Jeg gledet meg til å lese denne boka men ble faktisk litt skuffet. I perioder er den i kjent Keplerstil, særlig mot slutten, men store deler av boka klarte rett og slett ikke å fenge meg. Den har også en del detaljer jeg gjerne skulle vært foruten.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

En trist bok om krigens grusomheter sett med en 9-årings naive øyne. Jeg begynte på boka og reiste meg ikke før jeg var ferdig med den. Den er muligens beregnet på et yngre publikum, men den traff meg og blir nok sittende en stund.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg hadde store forventninger til denne boka. En fin historie, men den fenget ikke meg helt. Kanskje rett og slett ikke min type bok.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

En fengende bok med en fantastisk historie og interessant persongalleri. Spesielt godt likte jeg hovedpersonens venn Boris. Tror likevel ikke at det er en bok jeg vil anbefale til alle, selv om jeg personlig i utgangspunktet gir den en sekser. Det som trekker den ned til en femmer i mine øyne, er at enkelte sekvenser av boken på 840 sider kunne vært litt kortet ned.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

En vakker men trist historie.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Annonsér hos bokelskere.no


Sist sett

Harald Kandreas h. o.Synnøve H HoelVannflaskeMcHempettingar hToveCarine OlsrødTone Maria Jonassenanniken sandvikLillevileser42Bjørg L.Trygve JakobsenIdaRisRosOgKlagingAstrid Terese Bjorland SkjeggerudsiljehusmorTheaEgil StangelandMette-MJon RyeJakobReidun SvensliAkima MontgomeryTanteMamieSigrid NygaardDolly DuckMereteNeda AlaeiRuteressritaolineMonaBLVigdis VoldAlice NordliChrissieJan-Olav SelforsBeathe SolbergMarit HåverstadKjetil Klakegg Bergheim