Tekst som har fått en stjerne av Line Tidemann:

Viser 1 til 4 av 4:

Et kritisk blogginnlegg om litteraturtoget til Mette-Marit og uklare roller.

Godt sagt! (8) Varsle Svar

Storstilt razzia mot bokbransjen.

-- Bakgrunnen er en mistanke om leveringsnekt av bøker til dagligvarebutikker og kiosker, sier Stakkestad Laastad til Aftenposten.no.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Og jeg er så uenig som jeg kan bli. Jeg syntes forholdet mellom de to kvinnene var nydelig beskrevet. Kanskje skyldes det at jeg selv hadde et litt spesielt forhold til en eldre dame da jeg var ganske ung og jeg har ingen problemer med å forstå at noen ganger kan det oppstå helt spesielle relasjoner mellom ukjente mennesker. Her fant Astrid endelig et menneske som hun var "på nett" med, en uten krav og forventninger til henne og for første gang (?) klarte hun å opprette en relasjon til et annet menneske.

Astrids gjerninger er vel ikke noe man bifaller, men at man kan forstå hennes fortvilelse og tanker, - ja det mener jeg man kan. At det finnes andre løsninger? Joda, det gjør det alltid, - men se deg rundt, fedre dreper sine koner og barn for å "spare" dem for skam. Finnes det ikke andre løsninger? Jo, men verden og individets handlinger følger langt ifra en rasjonell og "riktig" løsningsplan.

Du har allerede røpet handlingen, fint om du kan redigere din egen overskrift slik at alle vet at dette er en tråd som diskuterer/røper bokas slutt. Synd å ødelegge leseropplevelsen for de som sjekker tråden før de leser boka!!) For øvrig er trådene om denne boka utallige.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Denne boken er helt fantastisk! Alle menneskene, hendelsene og småhistoriene er herlige, og jeg elsket den fra begynnelse til slutt. Det er en nydelig kjærlighetshistorie, som er både vakker, trist og morsom. Jeg leste den da jeg var på øyhopping blandt de greske øyene om sommeren i forifjor, så jeg var virkelig i ånden. Da jeg kom hjem så jeg filmen, men den synes jeg var skikkelig dårlig. Jeg har litt problemer med at ting blir gjort annerledes fra boken som blir filmatisert, og i dette tilfellet har de gjort om ting helt! Det blir helt feil for meg, så derfor vil jeg ikke anbefale filmen (selv om vakre Penelope Cruz som jeg liker så godt er med). Men boken er blandt mine favoritter.

Godt sagt! (8) Varsle Svar

Annonsér hos bokelskere.no


Sist sett

Sigrid NygaardMarianne MLesevimsaGladleserThomas KlakeggEli Svendsen Heie HaugerudAlice NordliJohn LarsenFinn Arthur JohansenLinnOlaugGjermund  HaugeTonesen81AtmanElin SkjerengHelenemoiraTorill Elisabeth RevheimErikAnniken RøilToveRita KathrineVannflaskeTine SundalHilde H  HelsethMcHempettTine Victoria Halvorsen TronierBjørg  FrøysaaRisRosOgKlagingPangLeserAjiniakraTanteMamieHarald Kingar hReidun SvensliSiljeAnniken LSaraEivind  VaksvikSimen "Boktimmy" Ingemundsen