Denne boken er helt fantastisk! Alle menneskene, hendelsene og småhistoriene er herlige, og jeg elsket den fra begynnelse til slutt. Det er en nydelig kjærlighetshistorie, som er både vakker, trist og morsom. Jeg leste den da jeg var på øyhopping blandt de greske øyene om sommeren i forifjor, så jeg var virkelig i ånden. Da jeg kom hjem så jeg filmen, men den synes jeg var skikkelig dårlig. Jeg har litt problemer med at ting blir gjort annerledes fra boken som blir filmatisert, og i dette tilfellet har de gjort om ting helt! Det blir helt feil for meg, så derfor vil jeg ikke anbefale filmen (selv om vakre Penelope Cruz som jeg liker så godt er med). Men boken er blandt mine favoritter.

Godt sagt! (9) Varsle Svar

Viser 6 svar.

Er midt inne i denne no, og er berre så irritert på meg sjølv fordi den har stått så lenge ulest i hylla! (Trudde eg hadde lese den, men der tok eg feil! )
Boka er god - svært god - forteljarkunst mellom det fremste!

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Jeg husker godt hva som forsinket min lesing av boken - kapittel 2, gudsjammerlig kjedelig. Da jeg endelig fikk kjempet meg gjennom det, var resten, som du sier Hilda, fortellerkunst av beste merke! (kapittel 1 også, underlig med dette andre kapitlet...)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Eg vart så fascinert at eg faktisk ikkje la merke til at kapittel 2 var kjedelig...vart kanskje noko meir avmålt i deler av slutten på historia. No reklamerer eg sterkt for boka til både venner og familie.
Vårt lokale bibliotek har bestilt filmen for meg, trass i at eg fryktar eg vil bli skuffa etter det eg har lese om den her inne.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Filmen er drit... Men er det ikke alltid sånn? ;)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Har akkurat sett filmen som vårt hjelpsame bibliotek har skaffa oss. Den er langt unna dei kvalitetene som boka gir, irriterande til tider! Men -vi har likevel hatt ei trivelig stund med flotte bilde frå ei gresk øy ( er det filma på Kefalonia?), og ikkje minst så sette vi stor pris på musikken!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Så flott da! Dette kapitlet hindret meg neste i å lese boken :-)))

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

PiippokattaEllen E. MartolAud- HelenNinaAlice NordliCarine OlsrødTove Obrestad WøienHanne Kvernmo RyeMarianne  SkageEli HagelundHeidi BHeidiVannflaskeElisabeth SveeHarald KKjersti SGrete AastorpAmanda AKirsten LundJulie StensethChristoffer SmedaasKatrinGSvein Erik Francke-EnersenEmil ChristiansenGro-Anita RoenOdd HebækMarianne MSynnøve H HoelReidun SvensliBerit RgretemorAnn ChristinVibekeAnneWangReidun VærnesToveMarteBjørg L.Mads Leonard HolvikIngunn S