Tekst som har fått en stjerne av Astrid Tobiassen:

Viser 1 til 14 av 14:

De sier at brent barn skyr ilden, men min erfaring er at brente barn blir pyromane

Godt sagt! (8) Varsle Svar

Selv veide jeg hvert eneste ord i hver eneste e-post. Jeg kopierte dem inn i et worddokument, telte tegn, slettet, skrev dem på nytt, redigerte og korrekturleste. Det slukte tid. Det slukte særlig tid å få det til å se ut som om jeg ikke hadde brukt tid på det i det hele tatt.

Godt sagt! (8) Varsle Svar

Ole-Morten retter på legefrakken. Han tar tredager'n, om viser seg å bestå av seks dager, på fullt alvor, og han sier ikke som leger pleide å si. Du får ta det opp med myndighetene. Ikke skyt budbringeren. Stem på et annet parti neste gang (hvorpå jeg alltid svarer: Jeg stemmer da vitterlig alltid på et annet parti).

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Kort prosess ble forhandlet bort i fjor.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Å være utafor gir kompetanse. Å miste gir kompetanse. Å ha dårlig råd gir kompetanse, å være i klammeri med kemneren gir kompetanse, å være undertrykket gir kompetanse. Det må man ikke glemme, hvis man er så heldig at det likevel går godt, hvilken kompetanse man ervervet seg som ulykkelig.

Godt sagt! (26) Varsle Svar

.. for om alt skulle være opplyst hele tiden, måtte man bære mørket inni seg, og det ville ikke være til å holde ut.

Godt sagt! (11) Varsle Svar

Det gjør vondt å leve iblant, men det er alltid noe å leve for.
Kan du huske på det, tror du?

Godt sagt! (22) Varsle Svar

Kjærlighet er ikke et ord jeg bruker ofte, det er som om det er for stort i forhold til det livet jeg lever, i forhold til den verden jeg kjenner. Og så har jeg vokst opp i en kultur som har vært forsiktig med ord. Min mor har aldri sagt at hun elsker meg, og jeg har aldri sagt at jeg elsker henne. Det samme gjelder for min bror. Skulle jeg sagt til min mor eller min bror at jeg elsket dem, ville de ha blitt forferdet. Jeg ville ha lagt en byrde på dem, forrykket balansen mellom oss på en voldsom måte, omtrent som om jeg skulle ha ravet full rundt i en barnedåp.

Godt sagt! (10) Varsle Svar

åssen kan man angre på et menneske

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Overflatisk, unødvendig detaljfokusert og retningsløst - er mitt inntrykk. Men, bra språk.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

To get back my youth I would do anything, except take excercise, get up early or be respectable.

Godt sagt! (10) Varsle Svar

Han kunne ikke annet enn å beundre ham. Slik man beundrer en kakerlakk man skyller ned i dass, men som kommer krypende opp igjen. Og igjen. Og til slutt har arvet verden.

Godt sagt! (10) Varsle Svar

Dagene hun hadde kastet bort for dagene hun hadde trodd hun skulle få.

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Ikke alle vil lede en bedrift. Ikke alle vil være blant landets dyktigste idrettsutøvere, være medlem av de forskjellige styrene, ikke alle vil ha de beste advokatene på laget sitt, ikke alle vil våkne opp om morgenen til jubel eller katastrofer i overskriftene. Noen vil være sekretæren som blir sittende igjen ute når møtedørene lukkes, noen vil kjøre bossbilen, også i påsken, noen vil obdusere den femtenårige gutten som tar livet av seg en morgen i januar og som blir funnet i vannet etter en uke. Noen vil ikke være på teve, være på radio, være i avisen. Noen vil se film, ikke spille dem inn. Noen vil være publikum. Noen vil være tannhjul. Ikke fordi noen må, men fordi noen vil. Enkel matematikk. Så der satt jeg. Her. Her, i hagen, og jeg ville ikke være noe annet sted i verden.

Godt sagt! (25) Varsle Svar

Annonsér hos bokelskere.no


Sist sett

IdaSigrid NygaardReadninggirl30Linda RastenKirsten LundTone SundlandLars Johann MiljeLabbelineJulie StensethHanne Kvernmo RyeFriskusenHilde VrangsagenRobinAnne Lise JohannessenHarald KBenedikteleser42MonaBLlittymseBeathe SolbergBertyAstrid Terese Bjorland SkjeggerudJenny Dahl BakkenGroTom-Erik FallaIngunnJGrete AastorpTurid KjendlieMartineRufsetufsaNora FjelliLailaLars MæhlumAlice NordliLisbeth Marie UvaagJoakimNinaedgeofawordRonnysiljehusmor