Tekst som har fått en stjerne av Tonje:

Viser 1 til 3 av 3:

Denne boka er noe av det kjedeligste jeg har lest på lenge!
Språket er platt, storyen er platt, boka er langtekkelig, og når det omsider skjer noe i boka (sånn ca etter 400 sider), så har vi lenge skjønt hva som skjer. Jeg er glad jeg er ferdig, litt lei meg for at jeg kastet bort verdifull lesetid på dette mølet og ruller terningen til en 1'er. Styr unna!

Godt sagt! (4) Varsle Svar
Denne teksten røper noe fra handlingen i en bok. Klikk for å vise teksten.
Godt sagt! (2) Varsle Svar

Dette var kjedelig, men jeg var ganske imponert over at jeg kom meg gjennom hele boka. Jeg hadde ikke noe annet å lese, det var for kaldt til å gå ut, og det var så hyggelig å sitte inne og lese. Da ble en dårlig bok bedre enn ingen bok.
En bok full av klisjeer, de onde var veldig onde og de gode var stort sett veldig gode. De prostituerte levde lykkelig, mens horemadammene tok pent vare på dem. Maoriene kom med en og annen liten protest, men levde i hovedsak lykkelig side om side med dem som tok landet fra dem. Jeg skal ikke lese siste boka i trilogien!

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

CaroDolly DuckHarald AndersenPiippokattaAnne-Stine Ruud HusevågVannflaskeBård StøreStein Georg LillemoenAud- HelenNicolai Alexander StyveIngunn SIngeborg GChristofer GabrielsenHarald KSigrid NygaardHanneIdaIvar SandKarin BergHanne Kvernmo RyeTorill RevheimRufsetufsaMargrethe  HaugenmgeStine SevilhaugCamillaBerit B LieHeidi HoltanLiseBeathe ArnesenInger-LiseAnn ChristinJulie StensethTurid KjendlieReidun SvensliReadninggirl30Beathe SolbergSyntaksfeilEvaGro-Anita Roen